Ερωτήσεις Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας για παιδικούς σταθμούς και προσχολική αγωγή

29 Ιουλίου 2019
13:43
Κανένα σχόλιο
Κύριε Δήμαρχε,
Με τις προϋποθέσεις που βάζει το Προεδρικό Διάταγμα 99/2017 για τη λειτουργία των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, οδηγούνται στο κλείσιμο τόσο ο βρεφονηπιακός σταθμός όσο και ο 2ος παιδικός σταθμός Πτολεμαΐδας. Μέχρι τον προηγούμενο μήνα δεν είχε βρεθεί λύση.
Σαν Λαϊκή Συσπείρωση, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, έγκαιρα είχαμε επισημάνει από το 2017 τόσο με ανακοινώσεις όσο και με παρεμβάσεις στα Δημοτικά Συμβούλια ότι θα προκύψουν προβλήματα με τη λειτουργία.

Σας ρωτάμε:
Τι ενέργειες έχουν γίνει μέχρι τώρα και πως σκοπεύεται να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα στον ένα μήνα που απομένει;

Χόλμπα Αντωνία
Πτολεμαΐδα, 29/07/2019

==========================

Κύριε Δήμαρχε,

Ως γνωστών από το Σεπτέμβρη θα εφαρμοστεί και στο Δήμο Εορδαίας η δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή.
Με δεδομένο ότι τα μισά νηπιαγωγεία της πόλης στεγάζονται σε ισόγεια πολυκατοικιών με “άθλιους” χώρους.
Με δεδομένο ότι τόσο η προηγούμενη κυβέρνηση όσο και η σημερινή δεν διαθέτουν ούτε ένα ευρώ για την εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής.

Τι μέτρα προτίθεστε να πάρετε ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα η δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή;

Χόλμπα Αντωνία
Πτολεμαΐδα, 29/07/2019

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.