Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανήλικων Κοριτσιών του οικισμού Πενταλόφου του Δήμου Βοΐου: Η Δομή λειτουργεί κανονικά και χαίρει της εκτίμησης της τοπικής κοινωνίας – Διαψεύδουμε όλες τις κακόβουλες και ψευδείς δημόσιες αναρτήσεις σε τοπικά ΜΜΕ

1 Αυγούστου 2019
12:05

 

 

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του κλιμακίου του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ) στη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου, του Δήμου Βοϊου. Στη διάρκεια αυτής συζητήθηκαν όλα τα θέματα της Δομής, τόσο με το προσωπικό, όσο και με τους τοπικούς φορείς και τους θεσμικά υπεύθυνους για τη λειτουργία του Έργου. Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που τέθηκαν ήταν η δημοσίευση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τοπικά και ευρύτερα, πληροφοριών για τα στοιχεία της Δομής και τη καθημερινότητα των ανηλίκων.
Σύμφωνα και με τους υπευθύνους του Ε.Κ.Κ.Α. η συγκεκριμένη πρακτική ανεξάρτητα από τους σκοπούς που στοχεύει να εξυπηρετήσει, εκθέτει τα ήδη ευάλωτα ανήλικα και τα στοχοποιεί έναντι πιθανών κινδύνων, κάτι που είναι καταφανώς παράνομο, σύμφωνα και με τον νέο ευρωπαϊκό νόμο για τη προστασία προσωπικών δεδομένων, GDPR.
Συμπερασματικά, στη διάρκεια της επίσκεψης συμφωνήθηκε η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας της Δομής με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η συνέχιση των παραπομπών των ανηλίκων που έχουν ανάγκη ασφαλούς διαβίωσης, προς τη Δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου, του Δήμου Βοϊου.

Εν κατακλείδι διαψεύδουμε όλες τις κακόβουλες και ψευδείς δημόσιες αναρτήσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τοπικά και ευρύτερα, που στοχοποιούν την Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Κοριτσιών στον οικισμό Πεντάλοφο όσο και τον Δικαιούχο του προγράμματος, ήτοι τον Δήμου Βοΐου, των εργαζομένων της Δομής αλλά και των ανήλικων φιλοξενούμενων τονίζοντας ότι η Δομή λειτουργεί κανονικά και χαίρει της εκτίμησης της τοπικής κοινωνίας.

Εκ της Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων
Ανήλικων Κοριτσιών του οικισμού Πενταλόφου του Δήμου Βοΐου

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.