Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στο “ΓΛΕΝΤΙ” που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μεταξιωτών Κοζάνης (Φωτογραφίες)

12 Αυγούστου 2019
10:28

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στο “ΓΛΕΝΤΙ” που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μεταξιωτών Κοζάνης, το Σάββατο 10 Αυγούστου στο Μεταξά. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το κέφι, για το όμορφο γλέντι. Ευχαριστούμε όλους όσοι εργάστηκαν για την οργάνωση αυτή και την εξυπηρέτηση όλου του κόσμου, τα μέλη και φίλους για την οικονομική ενίσχυση της εκδήλωσης, τον κ. Τυροδημο για το δώρο που πρόσφερε στη λαχειοφόρο αγορά, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μεταξά, τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Λιβαδεριωτων Κοζάνης για την παρουσία τους, τον Πρόεδρο και τους πολιτιστικούς φορείς του Λιβαδερού για την υλική στήριξη στη εκδήλωση. Την ορχήστρα του Νίκου Τζουκόπουλου, που μας “ξεσήκωσαν” και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.

 

5 σχόλια

  • ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ;ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΟΤΕΡΟ ΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗΝ ΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΓΛΕΝΤΙΑ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ; ΕΝΑΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΜΕΤΑΞΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

  • Του εξωτερικού και του εσωτερικού μεταξωτή, ο καθένας μπορεί να επιλέξει να νηστεψει η να μη νηστεψει, κάνεις δεν του επιβάλλει τίποτα. Τα γλέντια γίνονται και σε νηστειες και οι θαμώνες μπορούν να επιλέξουν νηστίσιμα ή μη νηστίσιμα να είσαι καλά και να περνάς καλά στο εξωτερικό. Καλή νηστεία και καλή Παναγιά.

    • ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕ,ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ.ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ15/8 ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙ ΓΑΜΟΥΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.