Άρχισαν τα όργανα – Με προσωπική απόφαση του Κ. Μητσοτάκη, αντικαθίσταται ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Γ. Κασαπίδης της ΝΔ, από την Φωτεινή Αραμπατζή

25 Φεβρουαρίου 2017
17:50

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αντικαθίσταται ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Κοζάνης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, από την Αναπληρώτρια Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτή Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή.

Στη θέση της κας Αραμπατζή, αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ορίζεται ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης.

Τέλος, τη θέση του αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης που κατείχε ο εκλιπών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Ευάγγελος Μπασιάκος, καταλαμβάνει ο βουλευτής Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας.

49 σχόλια

    • Ο Γιώργος όταν ήταν τομεάρχης και με την ελπίδα να γίνει υπουργός έκανε πίσω και για το τάμα του έθνους και για το τεμενος και για την φέτα . Τα είχε ξεχάσει όλα έχοντας μοναδικό στόχο την καρέκλα . Δεν νομίζω να γίνει κίνηση απο την νομαρχιακή

      • Τι κίνηση να κάνει η Νομαρχιακή ;;; Έκανε καμία κίνηση ο Γιωργος ; Συνεδρίασε ο Τομέας Αγροτικού πριν να ενημερώσει τους Ευρωβουλευτές ; Ενημέρωσε πριν τον Πρόεδρο ; Χωρίς να κάνεις τίποτα τζάμπα μάγκας Γιώργο μου

      • Θα τον έφτιαχνε ο Τσίπρας υπουργό;
        Το 2019 αν φύγουν οι σημερινοί και έρθει ο Κυριάκος, θα ήταν επίκαιρο θέμα αναφοράς.

  • Γιώργο μου σαν τομεάρχης δεν έκανες καμία ενέργεια για τη Φέτα , δεν ενημερώσες τον πρόεδρο , ουτε και ανέλαβες ευθύνη , λογικό να σε Αντικαταστήσει ..

    • Ο Γιώργος δεν είναι μαριονέτα γι’ αυτό θέλουν να τον φάνε από τη Νέα Δημοκρατία. Η πρώτη προσπάθεια ήταν με την απόσυρση της επερώτησης για το Τάμα του Έθνους για να τον οδηγήσουν σε παραίτηση. Τώρα ήταν η δεύτερη κίνηση. Θα ακολουθήσει και τρίτη.

  • Αναμενόμενο. Ο θαμώνας της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ πως να ανεχτεί τον ακέραιο ΚΑΣΑΠΙΔΗ ο οποίος έχει το θάρρος να πει ΟΧΙ 1. στο σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων και 2. στη κατασκευή του, για πολλούς λόγους, προβληματικού ΤΕΜΕΝΟΥΣ.

    Βρείτε μου μία διαφορά ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ -ΤΣΙΠΡΑ . Δεν υπάρχει!

  • Δυστυχώς η ΝΔ του Μητσοτάκη δε διαφέρει απο τον εθνομηδενιστική Πολιτική του σύριζα, τον πείραξε ο Κασαπιδης που έφερε θεμα στη Βουλή για το τάμα του έθνους και σύγχρονος ψήφισε θετικά για το τέμενος στην Αθήνα. Η Πολιτική δεν είναι μονο μνημόνια Κυριάκο , η Ελλάδα επιβίωσε απο φτωχια πολέμους και κακουχίες με την πίστη και την αγαπη για το έθνος.Δεν υπαρχει σωτηρία με αυτούς με την βλακεία που έχουν θα μας στείλουν ολους στους φασίστες της Χ.Α.

  • Οι υπόλοιποι που τόσες μέρες τον σταύρωναν για τη Φέτα δεν θα γράψουν τίποτα; !!!
    Αν πράγματι δεν την υπερασπίστηκε τη φέτα και δεν διαφώνησε με την ψήφο στο Ευρωκοινοβούλιο γιατί του πήραν το κεφάλι;
    Και στο κάτω-κάτω θα μπορούσε άνετα να «λουφάξει» να «τσιμπήσει» υπουργείο αλλά τελικά … ας βγάλει τα συμπεράσματα του ο καθένας μας!!!

    • Δεν άκουσα κάμοια αντίρρηση απο τον Γιώργο για την φέτα . Πες μου σε ποια εκπομπή πήγε μετά την ψήφιση και παραχώρηση στον Καναδά της φέτας και είπε οτι είναι αντίθετος με την γραμμή του κόμματος . Έτρεχε μόνος και βγήκε δεύτερος

      • Η φετα δεν εινε θεμα ημερων εδω και χρονια παλευη για την θεση της φετας και η θεση του ΚΑΣΑΠΙΔΗ εινε συγκεκριμενη.Οσο για το προτο η δευτερος θα το κρεινη ο λαος.

    • Για να “τσιμπήσει ” υπουργείο πρέπει πρώτα να παρουσιάσει έργο που δεν εχει .. Δεν έφυγε όπως λες , τον αντικατέστησε , δεν παραιτήθηκε

  • Λυπάμαι για τη Ν.Δ. Είχαμε ελπίσει ότι κάτι θα κάνει αλλά…. Πρώτα τάπωσε το Γιακουμάτο που είπε για τους Ομοφυλόφιλους, και τώρα εναν καλό Χριστιανό πού ήθελε να ρωτήσει γιατί να μη γίνει ο ναός του Σωτήρος, μόνο το τζαμί να γίνεται στην Αθήνα.

    • Χριστιανος που ψηφισε ολα τα μνημονια δεν ειναι κανεις.Εκανε καποια στιγμη τον ανταρτη, ξεγελαστηκαμε μηπως καναμε λαθος αλλα παλι εκει…

  • Γιώργο ελπίζω να εκτιμήσουν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής και όχι μόνο τον τίμιο και ειλικρινή αγώνας σου είσαι λεβέντης.

  • ότι και να κάνουν ας το πάρουν απόφαση ο Κασαπίδης όσο γουστάρει θα είναι πρώτος βουλευτής για τα επόμενα 20 χρόνια μετά έχει η Παναγία.

      • ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΔ. ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΚ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

  • Ευτυχως που ακομη υπαρχουν καποιοι Βουλευτες που φορανε παντελονια. Εσεις εκει στην Ν.Δ προσεχετε μην κανετε λαθος γιατι οι Αγροτες δεν κανουν λαθη θα σας ……..στον Νομο και στην Ελλαδα.

  • Δωστε μηνυμα στον κ Μητσοτακη πως αν δεν γυρισει τον κ Κασαπιδη στη θεση του τομεαρχη η ΝΔ στο νομο θα τα χασει ΟΛΑ !!!!

  • Ε ναι με πρωτο κομα τη νδ θα εχουμε και δευτερο βουλευτη και ενοχλη ο γιωργος αλα ο γιωργος θα ειναι παλι πρωτος σε σταυρους

  • Γιώργο με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , ειχες να μιλήσεις δυο χρονια όπως έλεγες στη Real , τον Αύγουστο του 2009 , με τον ΣΑΜΑΡΑ δεν τα βρήκες έφυγες , ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ σε αντικατέστησε . ΜΗΠΩΣ δεν κανεις κάτι σωστό ΕΣΥ ;; Λεω ΜΗΠΩΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.