Kozan.gr: Έρευνα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε Κοζάνη, Καστοριά & Γρεβενά για τον πληθυσμό της άγριας πεδινής πέρδικας

28 Φεβρουαρίου 2017
20:48
Κανένα σχόλιο

Έρευνα για τη μελέτη των πληθυσμών της άγριας πεδινής πέρδικας (Perdix perdix) στην Ελλάδα, με στόχο την διαχείριση και τη στήριξη των άγριων αυτοχθόνων πληθυσμών, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες για την κατάστασή τους, δηλαδή τα επίπεδα της γενετικής ποικιλότητας, συγκριτικά με τον αντίκτυπο παλαιότερων προσπαθειών εμπλουτισμού, που πιθανόν να έχουν πραγματοποιηθεί σε πολλές περιοχές, θα διεξάγει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Βιολογίας – Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, η έρευνα αφορά περιοχές στις Π.Ε.  Γρεβενών, Καστοριάς, Θεσσαλονίκης Σερρών, Κοζάνης, Δράμας & Καβάλας, από τις οποίες θα πραγματοποιηθεί σύλληψη σε, συνολικά, 150 πεδινές πέρδικες. Στη συνέχεια, αφού πραγματοποιηθεί αιμοληψία των συλληφθέντων “ατόμων”, θα απελευθερώνονται απευθείας στην περιοχή όπου αιχμαλωτίστηκαν.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.