Ο Σύλλογος  Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο που τίμησε με την μαζική παρουσία του τον πέμπτο ετήσιο χορό του, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις  04 Μαρτίου στην αίθουσα της πισίνας του ξενοδοχείου  Ioannou resort, όπου για μια ακόμη φορά  η συμμετοχή του ήταν εντυπωσιακή.  

Η διασκέδαση κράτησε μέχρι που ξημέρωσε το πρωί με πολύ χορό, τσικουδιά, και με τους ζωντανούς ήχους της παραδοσιακής Κρητικής μουσικής που μας χάρισαν με πολύ διάθεση και μεράκι ο παραδοσιακός  Κρητικός λυράρης  Αχιλλέας  Δραμουντάνης  και το συγκρότημα του.  Ακούστηκαν  γνήσιοι  παραδοσιακοί Κρητικοί σκοποί από τον Ψηλορείτη και όχι μόνο, σε ένα αυθεντικό Κρητικό γλέντι!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, τα καταστήματα τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, για την βοήθεια τους που σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς, προσέφεραν απλόχερα τα δώρα τους για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας. Πολλοί δε από αυτούς συμμετείχαν και στον χορό μας ενισχύοντας μας ακόμη περισσότερο.

Ιδιαίτερα ευχαριστήρια απευθύνει προς τους συλλόγους της Πτολεμαΐδας και της Εορδαίας γενικότερα που στήριξαν την εκδήλωση δίνοντας μαζικά το παρόν, τους άρχοντες του τόπου, όλα ανεξαιρέτως τα Μ.Μ.Ε. που μας στηρίζουν σε όλες μας τις εκδηλώσεις και τους  συλλόγους Κρητών από την Κοζάνη, το Αμύνταιο και την Ημαθία.

Οι φίλοι του συλλόγου μας και της Κρήτης αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά ότι είναι πάρα πολλοί στην ευρύτερη περιοχή μας και όχι μόνο και γλεντούνε με την ψυχή τους. Η πίστα δεν άδειασε όλη τη νύκτα όπως γίνεται κάθε φορά!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ και του χρόνου με υγεία!!