kozan.gr: Αποκλειστικό: Eντάχθηκε, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», με συνολικό προυπολογισμό σχεδόν 5 εκατομμύρια ευρώ, η επέκταση δικτύου διανομής τηλεθέρμανσης , στην περιοχή του οικισμού Νέας Καρδιάς και Εργατικών Κατοικιών Πτολεμαΐδα I, II, III, IV, V του ΟΕΚ

26 Αυγούστου 2019
11:39

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozan.gr, εντάχθηκε, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», με συνολικό προϋπολογισμό σχεδόν 5 εκατομμύρια ευρώ (συγκεκριμένα 4.970.728,00), η επέκταση δικτύου διανομής τηλεθέρμανσης , στην περιοχή του οικισμού Νέας Καρδιάς και Εργατικών Κατοικιών Πτολεμαΐδα I, II, III, IV, V του ΟΕΚ.

Συνοπτικά, το έργο περιλαμβάνει:
1. Την κατασκευή υπόγειου δικτύου διανομής τηλεθέρμανσης, στην περιοχή του οικισμού Νέας Καρδιάς και Εργατικών Κατοικιών Πτολεμαΐδα I, II, III, IV
2. την κατασκευή 341 παροχών καταναλωτών τηλεθέρμανσης και τον πλήρη εξοπλισμό τους,
3. Την κατασκευή Υποσταθμού Περιοχής σε χώρο που έχει παραχωρηθεί
4. Την προμήθεια και εγκατάσταση 341 θερμικών υποσταθμών καταναλωτών στην οποία περιλαμβάνεται η σύνδεση με το πρωτεύον δίκτυο της τηλεθέρμανσης και με το εσωτερικό δίκτυο θέρμανσης των κτιρίων, καθώς και όλες τις προσωρινές εργασίες και εγκαταστάσεις που απαιτούνται για την κατασκευή των έργων, τις δοκιμές (στεγανότητας, υδραυλικές κλπ) εξοπλισμού, τη δοκιμαστική λειτουργία και τη θέση των εγκαταστάσεων σε λειτουργία.Το έργο θα εξυπηρετεί 341 κτίρια με 755 ωφελούμενα νοικοκυριά και 1824 ωφελούμενους κατοίκους.

Η δημόσια δαπάνη της πράξης που προτείνεται για εγγραφή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ανέρχεται σε 4.109.439,00 €, ενώ η ημερομηνία έναρξης της Πράξης ορίζεται η 01/04/2020 και λήξης  η 31/12/2021.

kozan.gr

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.