Ρ. Κοκελίδης: “Θερμά συγχαρητήρια στo νέο Πρύτανη και Αντιπρυτάνεις”

29 Αυγούστου 2019
13:15

ΤΟ ΕΝΙΑΊΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Πολλά συγχαρητήρια σ όλους και όλες πού συνέβαλαν, σε επίπεδο εκπαίδευσης, στους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, στους πολίτες, τους φοιτητές, στους πολίτες και την κοινωνία γενικότερα. Συγχαρητήρια και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που προώθησε την μεταρρύθμιση ,αναβαθμίζοντας και δημιουργώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις υποδομές για την έρευνα και Καινοτομία . Το ερευνητικό κέντρο Δ.Μακεδονίας είναι μια ιδιαίτερα συμβολή στην ανάπτυξη τής περιοχής και τής χώρας γενικότερα.

Η ΕΡΕΥΝΑ πυρήνας της ανάπτυξης είναι βασική προϋπόθεσή για την ανθρώπινη πρόοδο και ουσιαστική παράμετρος για μια νέα πειστική ,στρατηγική παραγωγικής και προγραμματικής ανασύνταξης .Επιβάλλεται να οικοδομηθεί μια νέα κουλτούρα εργασίας και ποιότητας ζωής πού να εμπνεύσει ,να κινητοποιήσει και να ενεργοποιήσει την πλειοψηφία της κοινωνίας και ιδιαίτερα τήν νεολαία. Η ΝΕΟΛΑΊΑ!!! μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πολιτικό και κοινωνικό τοπίο στην ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .Η χώρα μας πρέπει να πάψει να τρώει τα παιδιά της.

Να σταματήσει η καταστροφική μαζική μετανάστευση των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό, οι οποίοι διαπρέπουν καθημερινά!!!Η αμεση επιστροφή τους είναι πλέον ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ. Η νεολαία μας είναι ζωντανή , ενεργητική, έχει την δύναμη και την ικανότητα .Ζητάει ευκαιρίες και υποστήριξη. Το ερευνητικό κέντρο Δ.Μακεδονίας,είναι ένα από τα εργαλεία, από τις νέες υποδομές για την προοπτική αυτή και να συμβάλλει καθοριστικά στο νέο αναπτυξιακό τοπίο, στο πλαίσιο του μακροχρόνιου ενεργειακού σχεδιασμού. Θερμά συγχαρητήρια στο νέο ΠΡΎΤΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΥΤΆΝΕΙΣ, ευχόμαστε απο καρδιάς δύναμη, αισιοδοξία, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

5 σχόλια

  • Το οτι διαπρεπουν στο εξωτερικο δε σημαινει οτι αν δουλευαν εδω θα διεπρεπαν. Οι συμπληγαδες του ελληνικου στατους θα τους συνεθλιβαν και δεν θα τους εδιναν την παραμικρη ευκαιρια . Ειπαμε Ελλαδα ειναι 1) να ψοφησει η κατσικα του γειτονα και 2) θκο μας παιδι κ του κομματος μας κι οχι αουτος.Οποτε καλα εκαναν και εφυγαν απο ενα αρρωστημενο κατεστημενο.

  • ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΠΔΜ ΕΓΙΝΕ ΞΑΚΟΥΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΔΜ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΒΑΘΜΟ 0,8 .ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Κ. ΚΟΚΕΛΙΔΗ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟ ΣΟΥ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.