Το 1ο PTOLEMAIS FEST ξεκινάει στην πόλη της Πτολεμαΐδας & γίνεται θεσμός !!!

Μικροί και μεγάλοι όλοι σε ένα κοινό σημείο μουσικής συνάντησης όπου οι μελωδίες πολύ γνωστών & καταξιωμένων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων θα μας ξεσηκώσουν και θα μας διασκεδάσουν σε ένα άκρως απολαυστικό festival.

Το παλιό συναντάει το καινούριο για ένα ολοκληρωμένο live δίχως προηγούμενο!

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο ποδοσφαίρου Πτολεμαΐδας «Γ.Χαλκίδης» (δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο) οι μοναδικοί Λάκης Παπαδόπουλος & Γιάννης Γιοκαρίνης θα υποδεχτούν τους δυναμικούς GoinThrough & The Family (feat. TNS, NEBMA, SPARKY T) με μοναδικό σκοπό να μας παρασύρουν όλους σε μια παρέα όπου η μουσική θα έχει τον κύριο λόγο!!!

Νωρίτερα την βραδιά θα ανοίξουν οι Θωμάς Φώτης (Αθήνα) & η Θεοφανία Γεωργίτση (Πτολεμαΐδα) περιπλανώντας μας ανάμεσα σε rock & έντεχνα μονοπάτια που όλοι έχουμε λατρέψει και χιλιοτραγουδήσει!

 

 

ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Η ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΝΟΤΕΣ …!!!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ NORMAL VALUE ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (ΑΡΕΝΑ) – €10

>>                  (ΚΕΡΚΙΔΑ) – €12

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ FESTIVAL ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΑΡΕΝΑ) – €12

>>                    (ΚΕΡΚΙΔΑ) – €14

*Περισσότερες πληροφορίες σχετικά εισιτήρια/σημεία προπώλησης αλλά και για χορηγία σας στο festival Ptolemais Fest ή συμμετοχή σας εντός του χώρου του γηπέδου με δικό σας stand/πάγκο μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail [email protected] ώστε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά καθώς και στην ιστοσελίδα www.ptolemaisfest.gr .

ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΕΙΑ:

ΣΕΡΒΙΑ

ΚΟΖΑΝΗ

ΑΜΥΝΤΑΙΟ

ΓΡΕΒΕΝΑ

ΦΛΩΡΙΝA

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «Γ.ΧΑΛΚΙΔΗΣ»

(δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο)