kozan.gr: Κώστας Σκρέκας (Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης) από την Κοζάνη: “Μέσα από τη νέα ΚΑΠ θα δώσουμε κίνητρα, ώστε οι αγρότες να συνεργάζονται μεταξύ τους”. Για ΔΕΗ: “Η προηγούμενη κυβέρνηση έκρυβε το πρόβλημα κάτω από το χαλί και προσπαθούσε να το μεταφέρει στην επόμενη κυβέρνηση όπως και έγινε” (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 Σεπτεμβρίου 2019
12:55

 

Επίσκεψη στην Κοζάνη, πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 4/9 ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βουλευτής Ν. Τρικάλων Κώστας Σκρέκας. Το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με επιστημονικά – παραγωγικά Επιμελητήρια και Συνεταιριστικούς Φορείς, στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη – περιοχή Ζ.Ε.Π.), ενώ λίγο αργότερα, ο Υφυπουργός παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. – Κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη – περιοχή Ζ.Ε.Π.).

“Θα δώσουμε φορολογικά κίνητρα, έχει ανακοινωθεί ήδη. Μέσα από τη νέα ΚΑΠ θα δώσουμε κίνητρα, ώστε οι αγρότες να συνεργάζονται μεταξύ τους”, ανέφερε ο Υφυπουργός. Μιλώντας για τη ΔΕΗ τόνισε “η προηγούμενη κυβέρνηση έκρυβε το πρόβλημα κάτω από το χαλί και προσπαθούσε να το μεταφέρει στην επόμενη κυβέρνηση όπως και έγινε”.

Θ. Τέγος

 

 

8 σχόλια

  • Για ποιο λόγο ήρθες;Για να μας πείσεις πως η αύξηση του ρεύματος στους αγρότες είναι για καλό σκοπό; Πληρώστε πρώτα τα χρωστούμενα στη ΔΕΗ και μετά κάντε αυξήσεις, αν δεν βγαίνει ο λογαριασμός… Και φυσικά μην παρουσιάζετε ψηφισμένες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ ως δικές σας…

  • ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΡΥΒΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΣ ΤΟ ΔΕΧΤΩ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΥΒΑΤΕ ΣΤΙΣ ΒΕΛΕΝΤΖΕΣ;

  • Να την πουλησετε θέλετε την ΔΕΗ και κανετε τα παντα για να το πετυχετε. για αυτο αλλωστε και την απαξιωνετε ως επιχειρηση…..

    • Αρκετά ανεχθήκαμε όλους αυτούς που απαξίωσαν την ΔΕΗ.
      πρώτοι ας κάνουν αυτοκριτική οι συνδικαλιστές της που την απαξίωσαν με την συμπεριφορά τους στα μάτια της κοινωνίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.