kozan.gr: Κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στην ΔΕΘ: «Απολιγνιτοποίηση με ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή – Η Δυτική Μακεδονία θα μας έχει δίπλα της στην αναζήτηση νέων επενδύσεων»(Βίντεο)

7 Σεπτεμβρίου 2019
21:54

Στις εξελίξεις στην ενέργεια και συγκεκριμένα στην ΔΕΗ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Παρασκευής 7/9, ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που εντόπισε και σας παρουσιάζει το kozan.gr, από τη ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ3.

9 σχόλια

  • Η Γερμανία δίνει κάπου 40δις ευρώ στις περιοχές που κλείνουν τα εργοστάσια λιγνίτη ο Κούλης θα μας έχει στο μυαλό του πρίν τον πάρει ο ύπνος το βράδυ.

  • ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΗΝ ΔΕΗ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ 4ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ 2ΠΛΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ!!!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!

  • Ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

  • ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΝΊΤΗ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΙΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΙΕΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.