Ανοιχτή πρόσκληση του εντεταλμένου συμβούλου Δήμου Εορδαίας αρμόδιου για το πρόγραμμα αντιμετώπισης αδέσποτων ζώων, για συμμετοχή σε ενημερωτική εκδήλωση, τη Δευτέρα 23/9

17 Σεπτεμβρίου 2019
12:18

Την Δευτέρα 23/9/2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση για θέματα διαχείρισης δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων, καθώς και για το ζήτημα της αδειοδότησης του Δημοτικού Κυνοκομείου που βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα.

Καλούμε για συμμετοχή σε αυτήν όλους τους φορείς, τους συλλόγους και τα σωματεία που ενδιαφέρονται, όπως επίσης και κάθε δημότη που επιθυμεί, στα πλαίσια ενός ευρύτερου διαλόγου που καθιερώνει η δημοτική αρχή, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα μας.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Εορδαίας

για το πρόγραμμα αντιμετώπισης αδέσποτων ζώων

Αναστάσιος Λόφτσαλης

3 σχόλια

  • Εφαρμόστε τον νόμο επιτέλους που αναφέρει ρητά ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημιουργία αγέλης αδςαποτων δίπλα από σχολεία πριν θρυνήσουμε κάποιο παιδί. Στο 11ο δημοτικό, στο 9ο νηπιαγωγείο, στο 4ο δημοτικό και στο νηπιαγωγείο πιο κάτω της νοσοκομείου υπάρχουν αγέλες μεγαλόσωμων σκύλων που είναι θέμα χρόνου να ορμήξουν σε παιδιά και σε μανάδες. Κάντε κάτι πριν να είναι αργά.

    • Το ίδιο συμβαίνει και στο δημοτικό σχολείο τις Ποντοκωμης αλλά δυστυχώς δεν νοιάζεται κάνεις κ το κακό είναι ότι μπαίνουν κεσα στο προαύλιο κ το χειρότερο είναι ότι μας κατά κρίνουν κιόλας κάποιοι ότι δν τα ταιζουμε, φτάνει πλέον ας κάνει κάτι οι αρμόδια δήθεν αρχή.

  • Εγώ και ένας αντιδήμαρχος (οποιοσδήποτε στην τύχη να είναι) να ξεκινήσουμε αύριο να χτίζουμε ένα κυνοκομείο προδιαγραφών διαβάζοντας τις απαιτούμενες προδιαγραφές, σε δύο-τρεις μήνες θα το έχουμε χτίσει. Τώρα όλοι αυτοί προφανώς δεν είναι σε θέση να κάνουνε το παραμικρό για να μαζέψουν τα αδέσποτα της πόλης παρόλο που ξοδεύουν κοντά στις 250.000 € για τα αδέσποτα κατά δήλωση του πρώην δημάρχου Ζαμανίδη. Με 25.000 € (το 1/10) εγώ και ο αντιδήμαρχος χτίζαμε ένα κυνοκομείο κάτσε καλά και μαζεύαμε όλα τα αδέσποτα της πόλης. Άραγε πως ξοδεύονται τα 250.000 € κάθε χρόνο οέο?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.