kozan.gr: Ι. Παντελίδης για το ενδεχόμενο να φιλοξενηθούν μετανάστες σε ξενοδοχεία της περιοχής, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της κυβέρνησης: “Κι εμείς σαν ξενοδόχοι, αλλά κι ως κοινωνία πρέπει να βάλουμε πλάτη. Είναι δικαίωμα του κάθε ξενοδόχου, του κάθε επιχειρηματία, με τι κόσμο θέλει να δουλέψει” (Bίντεο)

1 Οκτωβρίου 2019
20:08

 

“Κι εμείς σαν ξενοδόχοι, αλλά κι ως κοινωνία πρέπει να βάλουμε πλάτη. Είναι δικαίωμα του κάθε ξενοδόχου, του κάθε επιχειρηματία με τι κόσμο θέλει να δουλέψει”, ανέφερε, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, που δόθηκε το βράδυ της Τρίτης 1/10, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κοζάνης, ερωτηθείς για το ποια είναι η άποψή του και τι θα συμβούλευε τους συναδέλφους του ξενοδόχους στο ενδεχόμενο να φιλοξενηθούν μετανάστες σε ξενοδοχεία της περιοχής, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της κυβέρνησης.

7 σχόλια

  • Να βάλετε όση πλάτη θέλετε κύριε Παντελίδη, έτσι κι αλλιώς με το αζημίωτο θα το κάνετε, επιτρέψτε κι εμάς όμως να σας γυρίσουμε την πλάτη.

    • Το ότι έλεγε εντελώς αντίθετα για το Προσφυγικό από αυτά που λέει σήμερα δεν σε ενόχλησε;;;;
      Πέρσι θα ήταν καταστροφή για τον τουρισμό της περιοχής η φιλοξενία των Προσφύγων στα Γρεβενά, σήμερα μας έπιασε ο πόνος για τους ανθρώπους που πεθαίνουν στον δρόμο.
      Πέρσι βέβαια κυβερνούσαν οι μη Κανονικοί.
      Φέτος κυβερνάνε οι “Κανονικοί”.

  • Επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τη ΝΔ και τα στελέχη της οπωσ ο κ Παντελιδις το πρόσφυγικο και η σύμφωνια των Πρεσπών αποτελούσαν πολιτική προδοσίας για την πατρίδα μας , τώρα όλα είναι καλά κι αγια .Η. Υποκρισία στο απωγειο και το ατομικό και κομματικό συμφέρον στην πρώτη γραμμή ..!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.