Δήμος Βοΐου: Δέκα (10) υποτροφίες, σε αριστούχους μαθητές Α΄ και Β΄ Λυκείων, από τα έσοδα της Κληρονομιάς Θεόδωρου Μανούση

9 Οκτωβρίου 2019
13:34
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Βοΐου θα χορηγήσει από τα έσοδα της Κληρονομιάς ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΝΟΥΣΗ σε αριστούχους μαθητές Α΄ και Β΄ Λυκείων , από ( 18, 1 και πάνω ) την προηγούμενη χρονιά για το παρακάτω σχολικό έτος καταγόμενοι από την Σιάτιστα. 1)Μαθητές της Β και Γ Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2018-2019, δέκα(10) υποτροφίες που αρίστευαν το προηγούμενο έτος 2017-2018) Το μηνιαίο ποσό της υποτροφίας ανέρχεται σε 90,00 Ευρώ . Η καταγωγή από τη Σιάτιστα , καθορίζεται με σειρά προτεραιότητας από τα παρακάτω κριτήρια : 1). της γέννησης στη Σιάτιστα : α) του ιδίου, β) των δύο γονέων του γ) ενός από τους δύο γονείς του δ) των παππούδων και των γιαγιάδων του και ε) του ενός παππού ή της μίας γιαγιά του. 2). της εγγραφής στο Μητρώο ή στο Δημοτολόγιο στον πρώην Δήμο Σιάτιστας (Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας- Δήμου Βοΐου ) των παραπάνω προσώπων 3). της μόνιμης κατοικίας στον πρώην Δήμο Σιάτιστας (Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας- Δήμου Βοΐου ) των αυτών παραπάνω προσώπων. Η επιλογή των υποτρόφων θα γίνει από τον Δήμο Βοΐου.

Η κατάταξη των υποψηφίων , κατά κατηγορία , θα γίνει με κριτήριο την βαθμολογία και καταγωγή. Η υποτροφία θα αρχίσει να καταβάλλεται στους υποτρόφους από τον μήνα Σεπτέμβριο για το κάθε έτος της προκήρυξης μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας σπουδών στο Λύκειο . Η υποτροφία δύναται να διακοπεί , εάν , για οποιονδήποτε λόγο , ήθελε επέλθει μείωση των ετησίων εσόδων της Κληρονομιάς. Στην περίπτωση αυτή ουδέν δικαίωμα γεννάται υπέρ του υποτρόφου του οποίου διακόπηκε η υποτροφία . Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν στο Δήμο αίτηση , μαζί με τα απαιτούμενα δ/κά μέχρι τις 15/11/2019. Αίτηση με τα παρακάτω δικαιολογητικά.

1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης των παππούδων (εφόσον κατάγεται από παππού ή γιαγιά )

3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι δεν έλαβαν , ούτε λαμβάνουν άλλη υποτροφία για τις ίδιες σπουδές από το ίδιο ή άλλο κληροδότημα , κληρονομιά ή Δωρεά και ότι δεν έχασαν από δική τους υπαιτιότητα προηγούμενη υποτροφία.

4. Απόσπασμα ποινικού μητρώου , που να έχει εκδοθεί πρόσφατα , το πολύ τρεις μήνες πριν την υποβολή της αίτησης (αναζητείτε αυτεπάγγελτα) .

5. Έλεγχος προόδου με αναλυτική βαθμολογία και Μ.Ο. βαθμολογίας στο προηγούμενο έτος {π.χ για το έτος 2018-2019 (προηγούμενο έτος 2017-2018)} με «ΑΡΙΣΤΑ»

6. Φωτοτυπία Ταυτότητας.

7. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

Έντυπα αιτήσεων καθώς και περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο Δημοτικό Κατάστημα Σιάτιστας κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Τηλ. 2465 3 50112.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΖΕΥΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.