kozan.gr: Ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις που του έθεσαν, ηλεκτρονικά, οι δημότες της Εορδαίας

20 Οκτωβρίου 2019
08:59

Mε πρωτοβουλία του συμπολίτη μας, από την Πτολεμαΐδα, Βαγγέλη Παρασκευόπουλου, διαχειριστή της ομάδας στο facebook “Ptolema-idia“, έγινε ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους δημότες της Εορδαίας, να θέσουν ηλεκτρονικά,  ερωτήματα προς το δήμαρχο Εορδαίας, Παναγιώτη Πλακεντά, ο οποίος ανταποκρίθηκε κι απάντησε στις πρώτες απ’ αυτές, ενώ σύντομα θα απαντήσει και στις υπόλοιπες. Δείτε μερικές χαρακτηριστικές ερωτο-απαντήσεις για πολλά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες:

 

Ακολουθούν οι ερωτήσεις των πολιτών που απομένει να απαντήσει ο Δήμαρχος Εορδαίας

 

 


3 σχόλια

    • Γιατί ρε κακομοίρη δεν κάνεις τις ερωτήσεις σου σε δημόσιο διάλογο με τον δήμαρχο? Και κρύβεσαι πίσω από τα σαιτ? Βγες δημόσια. Και ρωτά είδη οι συμπολίτες σου ο τι απορία έχουν της ρωτησαν. Εσύ γιατί σκας?

      • Να ρωτήσω τι δηλαδή; Αν θα μαζέψει τα αδέσποτα, σκυλιά και τραπεζοκαθίσματα, ή αν θα φτιάξει τα σπασμένα πλακάκια στα πεζοδρόμια; Δηλαδή όποιος δεν περιμένει απαντήσεις αλλά έργα στα αυτονόητα είναι κακομοίρης;
        Ξέρεις, και ο Καμμένος έτσι ξεκίνησε, με ερωτοαπαντήσεις στο διαδίκτυο, τη συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.