Γ. Αδαμίδης: “Μήπως θα μπορούσε η διοίκηση της ΔΕΗ να ενημερώσει τους μετόχους ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των πελατών που έχασε η επιχείρηση;”

21 Οκτωβρίου 2019
19:11

Στις 9 Οκτώβρη είχα αναρτήσει τα αποτελέσματα από τον πρώτο μήνα 《διάσωσης》της ΔΕΗ μετά την αύξηση των τιμολογίων και της κατάργησης της έκπτωσης συνέπειας στους συνεπείς πελάτες της επιχείρησης από την 1η Σεπτέμβρη. Είχα κάνει αναφορά για απώλεια 60.000 καλοπληρωτών πελατών. Την επόμενη μέρα η διοίκηση της επιχείρησης με σχετικό δελτίο τύπου διέψευσε τον αριθμό λέγοντας ότι υπάρχει μετακίνηση πελατών προς τους ανταγωνιστές αλλά δεν είναι τόσοι πολλοί. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσίευσε ο ΛΑΓΗΕ, το μερίδιο της ΔΕΗ στην αγορά κατά τον μήνα Σεπτέμβριο υποχώρησε από το 74,18% στο 71,77%. Δηλαδή μειώθηκε κατά 2,41 μονάδες μόνο σε ένα μήνα. Μήπως θα μπορούσε η διοίκηση να ενημερώσει τους μετόχους ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των πελατών που έχασε η επιχείρηση;

9 σχόλια

  • Την συμφωνία που πρέπει να μειωθεί το ποσοστό των πελατών της ΔΕΗ στο 50% του συνόλου. Χωρίς κανένα αντάλλαγμα ποιος την υπέγραψε αδαμιδη ;

  • Γιωρίκα οι πόντιοι λένε, η γραια ας τε γ@@@θεν κι ύστερα εσπάλτσεν την πόρτα, δεν νομίζεις ότι είναι αργά για δάκρυα και δεν καταλαβαίνεις ότι σε πήρανε χαμπάρι και δεν πείθεις κανέναν πλέον !!!

    • Και γι’αυτό τελικά δεν πολιτευθηκε με το Σύριζα.Εσείς όλοι που γράφετε δεξιουληδες σε λιγο που θα γίνετε δούλοι του ιδιώτη να σας δω.ΝΔ θέλατε ε;Λουστειτε τώρα.Κρίμα για τους συναδέλφους που είναι γαντζωμενοι δεξιοί της ΝΔ.Δαγκώνουν το χέρι που τους τάισε….κρίμα.

  • οχι μόνο το 50% των πελατών θα έπρεπε να χάσει η ΔΕΗ αλλά και με τα ΝΟΜΕ δίνανε το ρεύμα στους έμπορους με τιμή κάτω του κόστους μπαίνοντας μέσα 500 εκατομμύρια..αλλά ξέχασα τότε ήταν ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και ήταν μουγκός τώρα ξαφνικά βρήκε την λαλιά του………

  • Καημένα μου γατάκια. Και Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ θα τον τρώτε στη μάπα όσο αυτός γουστάρει και Βουλευτή θα τον δείτε σύντομα. Υπομονή και ξύδι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.