Ερωτήσεις από την Παρασκευή Βρυζίδου Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας προς τον Δρ. Ευάγγελο Μπεκιάρη, Διευθυντή του (ΕΚΕΤΑ / ΙΜΕΤ)_«Νέες Τεχνολογίες στον τομέα των Μεταφορών και οι επιπτώσεις τους στην κλιματική αλλαγή (Bίντεο)

21 Οκτωβρίου 2019
21:49
Κανένα σχόλιο

Ε

ρωτήσεις από την Παρασκευή Βρυζίδου Βουλευτή Ν. Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας προς τον Δρ. Ευάγγελο Μπεκιάρη, Διευθυντή του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΕΚΕΤΑ / ΙΜΕΤ), που αφορούν τη σύνδεση της Έρευνας με την Αγορά, μέσω της συνεργασίας του ΙΜΕΤ με Πανεπιστήμια, ιδιωτικές επιχειρήσεις και ΟΤΑ, καθώς και τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες-συσσωρευτές των Καθαρών και Αυτόνομων Οχημάτων, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Νέες Τεχνολογίες στον τομέα των Μεταφορών και οι επιπτώσεις τους στην κλιματική αλλαγή», που συνεδρίασε στις 17 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο της Βουλής. Τα μέλη της Επιτροπής ενημέρωσε ο Δρ. Ευάγγελος Μπεκιάρης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΕΚΕΤΑ / ΙΜΕΤ). Επίσης, παρίστατο η Δρ. Μαρία Γκέμου, Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός και Αεροναυπηγός, Ερευνήτρια Γ΄ Επικεφαλής Εργαστηρίου «Καθαρά και Αυτόνομα Οχήματα» του (ΕΚΕΤΑ / ΙΜΕΤ).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.