kozan.gr: Γ. Κασαπίδης: “Στη λύση των ανενεργών ή ζημιογόνων Νομικών Προσώπων & επιχειρήσεων ιδιωτικού Δικαίου των τεσσάρων Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων προχωρά η Περιφερειακή Αρχή – Ενημέρωση, στη σημερινή συνεδρίαση, από τους Χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες” (Βίντεο)

8 Νοεμβρίου 2019
16:46

 

Οι πρώην Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας συμμετείχαν σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου (Ανώνυμες Εταιρείες, Αστικές Εταιρείες, Συνεταιρισμοί κλπ) στα οποία υπεισήλθε νόμιμα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Πολλές από αυτές ουσιαστικά είναι ανενεργές κι η Περιφερειακή Αρχή του Γ. Κασαπίδη θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον τους. Ετσί λοιπόν στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα γίνει ενημέρωση  για τις εταιρείες στις οποίες συμμετείχαν οι τέσσερις πρώην Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις από τους Χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και έπειτα τη λήψη απόφασης για λύση των ανενεργών ή ζημιογόνων. Δείτε τι είπε για το θέμα, πριν από την έναρξη συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης:

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.