Μεταφορά-εξοπλισμός του κοινοτικού ιατρείου Μικροβάλτου στο χώρο του ανακαινισμένου ΚΕΦΟ (ΣΠΙΤΙ ΠΑΙΔΙΟΥ) – Εξακολουθεί το πρόβλημα έλλειψης γιατρού στην περιοχή των Καμβουνίων

14 Νοεμβρίου 2019
12:01
Κανένα σχόλιο

Πήρε …φόρα το νέο τοπικό συμβούλιο Μικροβάλτου, εξοπλίζοντας το κοινοτικό ιατρείο του Μικροβάλτου σε έναν λειτουργικό και καλαίσθητο χώρο του ανακαινισμένου κτιρίου ΚΕΦΟ (ΣΠΙΤΙ ΠΑΙΔΙΟΥ), μεταφέροντάς το από το κτίριο του ΚΑΠΗ.

Απομένει η σύνδεση της τηλεφωνικής γραμμής και του ιντερνέτ (προγραμματίζεται από τον δήμο η μεταφορά της τηλεφωνικής γραμμής από το ΚΑΠΗ, στο πλαίσιο της απόφασης κατάργησης των τηλεφωνικών γραμμών σε όλα τα ΚΑΠΗ του δήμου), ώστε να καταστεί απολύτως λειτουργικό για χρήση από τον αγροτικό γιατρό (για συνταγογραφήσεις κ.α.).

Εν τω μεταξύ εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα με την επάνδρωση του αγροτικού ιατρείου των Καμβουνίων (Τρανόβαλτο) με γιατρό (εδώ και 5-6 μήνες) και το διάστημα αυτό έρχεται γιατρός από το Κέντρο Υγείας Σερβίων μια μέρα τη βδομάδα στο Τρανόβαλτο, σχεδόν αποκλειστικά για τη συνταγογράφηση των φαρμάκων των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων των Καμβουνίων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας γίνεται προσπάθεια η θέση του γιατρού να καλυφθεί από το δεύτερο 15ήμερο του ερχόμενου μήνα (Δεκ. 2019).

mikrovalto.gr

 

iatrmikr1141119 1

iatrmikr1141119 2iatrmikr1141119 3

iatrmikr1141119 4iatrmikr1141119 5

(φωτογραφίες: Χ.Σ.)

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.