Παράταση μέχρι 31/12/2019, προκειμένου οι νέες δημοτικές αρχές να καταθέσουν προτάσεις για τη δημιουργία καταφυγίων για τα αδέσποτα ζώα

15 Νοεμβρίου 2019
10:00

Παράταση μέχρι 31/12/2019, προκειμένου οι νέες δημοτικές αρχές να καταθέσουν προτάσεις για τη δημιουργία καταφυγίων για τα αδέσποτα ζώα.

Κακόβουλη προπαγάνδα και παντελή άγνοια καταλογίζει το υπουργείο Εσωτερικών στη Συνομοσπονδία Ζωοφιλικών Σωματείων Ελλάδας για την ανακοίνωσή της σχετικά με τη χρηματοδότηση των δήμων για καταφύγια αδέσποτων ζώων.

Η Συνομοσπονδία κατηγορεί το υπουργείο ότι προχώρησε στη μείωση κατά 5 εκατ. ευρώ του προϋπολογισμού για τη χρηματοδότηση των δήμων της χώρας, μέσω της πρόσκλησης για την «κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς» .

Το υπουργείο Εσωτερικών απαντά ότι η πρόσκληση προς τους δήμους για τη δημιουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων είχε λήξει στις 31/10/2019 με μηδενική συμμετοχή.

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου, στις 18 Σεπτεμβρίου, δόθηκε παράταση μέχρι 31/12/2019, προκειμένου οι νέες δημοτικές αρχές να καταθέσουν προτάσεις, συνεχίζει η ανακοίνωση, διαβεβαιώνοντας ότι όποια πρόταση κατατεθεί θα χρηματοδοτηθεί.
«Τα υπόλοιπα είναι απλώς κακόβουλη προπαγάνδα σε βάρος του υπουργείου Εσωτερικών ή παντελής άγνοια», καταλήγει στην απάντησή του το υπουργείο Εσωτερικών.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/to-ipes-gia-ta-katafigia-adespoton-zoon-apo-tous-dimous

Ένα σχόλιο

  • Αντε δημοτικες αρχες Ξυπνηστε! Δεν τα θελετε τα λεφτα? Μην λετε ομως μετα οτι δεν εχτε λεφτα για τις στειρωσεις!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.