kozan.gr: Λόγω της ιδιότητάς του, ως πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, βρέθηκε κατηγορούμενος για σωματική βλάβη από αμέλεια & κοινώς επικίνδυνη βλάβη από αμέλεια, σε υπόθεση που αφορά τραυματισμό μαθητή στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης

18 Νοεμβρίου 2019
07:34

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στο εδώλιο του κατηγορουμένου, με τις κατηγορίες για σωματική βλάβη από αμέλεια & κοινώς επικίνδυνη βλάβη από αμέλεια, κάθισε στις 4/11/2019, ο πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, Κ. Δεσποτίδης. Η υπόθεση αφορά τον τραυματισμό, στις 17/3/2016, μαθητή στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, επί της οδού Αιανής στην Κοζάνη. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά στη γνάθο πέφτοντας σε μαρμάρινο δάπεδο περιορισμένου διαδρόμου (θα έπρεπε να είχε επιστρωθεί με προστατευτικό τάπητα), που αποτελούσε το χώρο των διαλειμμάτων.  Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Κ. Δεσποτίδης υπό την ιδιότητα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, δεν προέβη στις αναγκαίες εργασίες για την άρση της επικινδυνότητας των εγκαταστάσεων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, όπως π.χ. για την επίλυση ζητημάτων της υγρασίας του κτηρίου, την τοποθέτηση προστατευτικών στους εσωτερικούς χώρους και προστατευτικού τάπητα στο μαρμάρινο δάπεδο και διάφορα άλλα αντίστοιχα προβλήματα. H υπόθεση εκδικάστηκε, όπως προαναφέρθηκε, στις 4/11 κι αναμένεται η απόφαση.

kozan.gr

3 σχόλια

  • Ίσως έτσι αντιληφθούν πως είχαν εκλεγεί για να λύνουν τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη κι όχι τα οικονομικά του WWF.

  • Πολλοι βρέθηκαν σε αυτή τη θέση λόγω της θεσμικής τους ιδιότητας. Τότε ο αντιδήμαρχος και οι λοιποί της οικολογικής παρέας έκαναν μικροπολιτική παίζοντας με υπολήψεις. Τώρα είναι απλά η θέση του ως αντιδήμαρχος!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.