kozan.gr: Εγκαινιάσθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής 29/11, η 2η  κλαδική έκθεση και το συνέδριο Αρωματικών και Φαρμακευτικών φυτών, στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης (110 Φωτογραφίες & Βίντεο 8′)

29 Νοεμβρίου 2019
19:13

 

Τριήμερο συνέδριο – έκθεση, αφιερωμένο/η στα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, καθώς και στα μανιτάρια, υπό της αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου,  διεξάγεται, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης,  από το απόγευμα της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019. Στην έκθεση, αλλά και το συνέδριο, που πραγματοποιείται για 2η χρονιά, συμμετέχουν 32 εκθέτες. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του kozan.gr, από την τελετή των εγκαινίων, που πραγματοποιήθηκε, λίγο μετά τις 17:20, το απόγευμα της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου.

 

5 σχόλια

  • με black friday οποιαδηποτε εναρξη περναει σε δευτερη μοιρα!! αντε να δουμε κι αυριο τι θα γινεται αλλα δεν ελπιζουμε σε κοσμοσυρροη..αλλωστε αυτες τις ημερες μια βολτα στη σαλονικη ειναι παντα καλη ιδεα..

  • Τι λετε καλέ. Η αίθουσα ήταν γεμάτη κόσμο που παρέμεινε μέχρι αργά. Δεν ακολουθει ο κόσμος αθτούς που κόβουν τις κορδέλες. Ακούν τους επιστήμονες και τεχνοκράτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.