kozan.gr: Ο Κ. Μιχαηλίδης καταγγέλλει τη συμπεριφορά κάποιων φιλόζωων, που αφήνουν φαγητό για τα αδέσποτα στην παιδική χαρά του Δημοτικού Κήπου Κοζάνης, με αποτέλεσμα να μαζεύονται αγέλες στο σημείο, εγκυμονώντας περαιτέρω κινδύνους για τα παιδιά – Τι απάντησε για το ίδιο θέμα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Β. Βασιλακόπουλος (Βίντεο)

9 Δεκεμβρίου 2019
21:37

 

Τη συμπεριφορά κάποιων φιλόζωων, που αφήνουν φαγητό για τα αδέσποτα στην παιδική χαρά του Δημοτικού Κήπου Κοζάνης, με αποτέλεσμα να μαζεύονται αγέλες στο σημείο, εγκυμονώντας περαιτέρω κινδύνους για τα παιδιά, κατήγγειλε, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. Κοζάνης, ο επί κεφαλής της παράταξης “Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης”, Κυριάκος Μιχαηλίδης. Δείτε τι του απάντησε ο αρμόδιος  Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Β. Βασιλακόπουλος

 

16 σχόλια

  • Το ίδιο γίνετε και στην Παξινού ακριβώς απέναντι από το κλειστό γυμναστηριο αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Αν δαγκώσουν όμως κανένα παιδί θα το παίζουν όλοι Αλεκοι.

  • ΑΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΡΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΓΑΒΓΙΣΜΑΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ

  • Ελάτε επί της οδού Ολύμπου να δείτε τι γίνεται. Φιλόζωη της περιοχής έχει γεμίσει τον τόπο με σάπια κρέατα και κόκαλα.Στο συγκεκριμένο σημείο συναθροίζονται καθημερινά κοπάδια από αδέσποτα και εξαγριωμένα σκυλιά, προκαλώντας κινδύνους στους μόνιμους κατοίκους της περιοχής και στους περαστικούς, ο τόπος γέμισε ποντίκια και έχει καταστεί υγειονομική βόμβα. έλεος πια, κάντε κάτι με την εν λόγω κυρία – κινδυνεύουμε, φέρεται ευθύνη για αυτό.

  • Προτεινω ο κ.Μαλουτας να θεσει υποψηφιοτητα σε καποιο δημο της Κινας διότι κάνει πολυ καλα τον Κινέζο για τα προβλήματα της καθημερινότητας.

  • Τι είναι νομιμο και τι παράνομο κ Μιχαηλίδη, το ορίζει ο νόμος και οι νομικοί του ερμηνευτές. Ο νομοθέτης προέβλεψε εξίσου την τοποθέτηση ταιστρων και ποτιστρων για τα αδέσποτα ζώα. Η παράλειψη τους είναι παράνομη η όχι;ν 4039/12. Ο νομοθέτης προέβλεψε κονδύλια ώστε οι δημοτικές αρχές να τα αξιοποιήσουν για την επίλυση του ζητήματος με τα αυξανόμενα αδέσποτα. Είναι παράνομη η όχι η μη χρησιμοποίηση τους για αυτόν τον σκοπό , αλλά η Καλλίστη χρησιμοποίηση τους για άλλους ίσως και ιδιωτικούς; Μην παρερμηνευετε το γράμμα του νόμου κ Μιχαηλίδη. Ο νομοθέτης είναι σαφής και δεν είναι η δουλειά σας να ερμηνεύετε τις νομοθετικές διατάξεις. Η σχετική νομολογία άλλωστε απ’ 4227/2019με τη σχετική της απόφαση καθιστά σαφές το δικαίωμα κάθε ευσυνειδητου πολίτη να αφήνει τροφη για τα αδέσποτα και ιδιαίτερα η εφαρμογή του γίνεται ξεκάθαρη όταν ο δήμος αδιαφορεί. Μην υποτιματε λοιπόν με διθεν νομικούς όρους τους συμπολίτες μας.

  • Όλοι αυτοί οι δήθεν σκυλοφυλοι είναι μίζεροι πάνε σε Άλλες γειτονιές ρίχνουν τροφή και μετά φεύγουν με το αυτοκίνητο για το σπίτι τους
    Αν υπήρχε τηλέφωνο όπως για το τσιγάρο θα βλέπατε πόσοι κακοψυχοι υπάρχουν

  • ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑΙΖΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.Η ΔΗΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ.ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

  • Έλα στην Ποντοκωμη Μιχαηλίδη να δεις αδέσποτα κ πριν ένα μήνα είχαμε κ 2 περιστατικά, δε μπροστά στο σχολείο τα απογεύματα γίνετε χαμός οπότε κάντε κάτι κ αφήστε τα λόγια, κ ευτυχώς για τους κατοίκους που έχουμε δραστήριους ανθρώπους στο συμβούλιο του χωριού μας γιατί αν περιμέναμε από τον Μιχαηλίδη η τον Μαλουτα τπτ δν θα γινόταν.

  • Άρχισε να γίνεται αστειο.. οι διοικούντες κανουν αντιπολίτευση!! Το λέει στο συμβουλιο ο Κυριάκος λες και δεν έχουν όργανα να το κουβεντιάσουν. Εκτός αν δεν συζητάνε πλέον!! Αφου εισαι στη διοικηση βρίσκεις λύση και μας παρουσιάζεις το αποτέλεσμα. Δεν δημιουργείς εντυπώσεις. Σε 2 βάρκες δεν θα μείνεις για πολύ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.