Δήμος Εορδαίας: Εκδόθηκε η απόφαση που αφορά την Χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση ζημιών σε κτίρια από τις πλημμύρες

21 Μαρτίου 2017
11:25
Κανένα σχόλιο

Εκδόθηκε η ΔΑΕΦΚ/5320/2016/Α325/9-2-2017 με ΑΔΑ: 6ΠΑΛ465ΧΘΞ-ΠΝΕ Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά την Χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση ζημιών σε κτίρια από τις πλημμύρες της 8ης,9ης και 10ης Σεπτεμβρίου 2016 στις :

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΕΡΜΙΟΥ

τ.κ. Ανατολικού

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ

τ.κ. Αναρράχης

τ.κ. Εμπορίου

τ.κ. Μηλοχωρίου

τ.κ. Φούφα

Όλη η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΛΑΣΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Δ.Κ. Πτολεμαϊδας.

τ.κ. Γαλάτειας

τ.κ. Δροσερού

τ.κ. Πενταβρύσου

τ.κ. Περδίκκα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου, Τομέας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (Τ.Α.Σ.) Ν. Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.