kozan.gr: Παπανικολάου, Γαρούφο και Ντιο θα τιμήσει, με ξεχωριστές διακρίσεις, βάσει του κανονισμού τιμητικών διακρίσεων, ο Δήμος Βοΐου

19 Δεκεμβρίου 2019
21:30
Κανένα σχόλιο

 

Τον ευεργέτη της Σιάτιστας Κωνσταντίνο Παπανικολάου για την ριζική ανακαίνιση στο 2ο δημοτικό σχολείο Σιάτιστας, τον εκ Σιατίστης ορμώμενο ζωγράφο, Κωνσταντίνο Ντιο για τη διαχρονική προσφορά του στις τέχνες, καθώς και τον Απόστολο Γαρούφο, με καταγωγή από το Τσοτύλι, που μετέγραψε το «Μονόγραμμα» του Ελύτη σε γραφή Braille για τα άτομα με προβλήματα όρασης, θα τιμήσει σε ξεχωριστές εκδηλώσεις, βάσει του κανονισμού τιμητικών διακρίσεων ο Δήμος Βοΐου, μετά από πρόταση του Δημάρχου Χ. Ζευκλή, που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. στη συνεδρίαση της Πέμπτης 19/12. H αρχή θα γίνει την Κυριακή 22/12, για τον ζωγράφο Κωνσταντίνο Ντιο, σε προγραμματισμένη εκδήλωση – αφιέρωμα.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.