ΔΕΥΑ Βοΐου: Άρση περιορισμών χρήσης νερού ανθρώπινης κατανάλωσης Δ.Ε. Σιάτιστας και Τ.Κ. Καλονερίου

9 Ιανουαρίου 2020
15:02

Σύμφωνα με το με Α.Π.: 2075/08.01.2020, σημερινό έγγραφό του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, το νερό από σήμερα Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 θεωρείται πόσιμο. Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από τα αποτελέσματα που προέκυψαν από το επιβαλλόμενο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, πρόγραμμα διαδικασιών και ελέγχων που ακολουθήθηκε.

Η ΔΕΥΒ για προληπτικούς και μόνο λόγους, θα συνεχίσει να ακολουθεί ένα πυκνό σε συχνότητα και εκτεταμένο, πρόγραμμα έλεγχου δειγμάτων του νερού.

Η ΔΕΥΑΒ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους καταναλωτές για την ώριμη στάση που αυτοί κράτησαν στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε το τελευταίο διάστημα, και να τους ζητήσει συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Προς αυτή την κατεύθυνση, θα εφαρμοστεί η απόφαση, που έχει ανακοινωθεί, για την μείωση κατά 10% στην τιμή τιμολόγησης του νερού στους λογαριασμούς που θα εκδοθούν και θα αφορούν την περίοδο κατανάλωσης μέσα στην οποία παρουσιάστηκε το πρόβλημα.

Τσιαούσης Ναούμ
Πρόεδρος ΔΕΥΑΒ

3 σχόλια

  • Κύριε πρόεδρε,
    Στους 3 μήνες που οριστήκατε πρόεδρος της επιχείρησης, οι κάτοικοι της πρωτεύουσας του δήμου κλείνουν 1 μήνα που όχι μόνο το νερό που τους παρέχετε σαν Δευαβ είναι ακατάλληλο για πόση, αλλά είναι και ακατάλληλο για πλύση (κάτι που εσείς ουδέποτε το αναφέρατε).
    Αναρωτηθήκατε άραγε τις ευθύνες σας ή ως συνήθως φταίνε κάποιοι άλλοι.
    Αν υπάρχει ευθιξία είναι πολύ απλή και εύλογη η ενέργεια που πρέπει να πράξετε.

  • Με Ποια νέα επιστημονική μελέτη και ποια χημικά στοιχεία εξαλείφθηκαν από τα επικίνδυνα ππου ανακοινώθηκαν αναλυτικά αρχικά και κρίθηκε τώρα πόσιμο το νερό ενώ τότε είχε κριθεί ακατάλληλο . Τι επι παλαιότητα είναι αυτή από την περιφέρεια και το δήμο ..! Πρώτα μας τρομοκρατείτε και τώρα δε συμβαίνει τίποτα ..!

  • Πληροφορηστε μας έγκυρα και υπεύθυνα επι τέλους να ξέρουμε τι γίνεται και τι πίνουμε και αφήστε τα επικοινωνιακά αλλά ανεύθυνα δημοσιεύματα κύριε Ζευκλη και Κασαπίδη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.