kozan.gr: Η γελοιογραφία του συντοπίτη μας K. Kαρανάτσιου με το σχόλιο “Pray for Mamachios”

14 Ιανουαρίου 2020
10:31

 

Με το σχόλιο “Pray for Mamachios”=Προσευχηθείτε για το Μαμάτσιο (Ρολόι Κοζάνης) ο συντοπίτη μας K. Kαρανάτσιος σατιρίζει την τρέχουσα επικαιρότητα  και καλεί τον κόσμο να “ξορκίσει τα κακά” που απειλούν εγκαταστάσεις κι έργα υποδομής, επί χρόνια, σημεία κατατεθέν για την περιοχή μας.

 

 

6 σχόλια

  • Φοβερά εύστοχο επικαιρότατο …μόνο μην αποβεί και μοιραία προφητικό …λόγω γκαντεμιάς του ηγέτη μας (τρομάρα του) βέβαια και όχι του κ Καρανατσιου ..!

  • Αν αφήνεις τα πάντα στην μοίρα τους κάποια στιγμή θα τα βρεις μπροστά σου. Δεν φταίει η γκαντεμιά κανενός, φταίει η Αδράνεια κάποιων να αντιδράσουν όταν έπρεπε. Απλά τόσα χρόνια κρυβαν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί.

  • Μου προξενεί εντύπωση που ο Δήμος Κοζάνης δεν πήρε θέση για το πρόβλημα της γέφυρας.Δεν αφορά όλη την περιοχή, αν υπάρξει πρόβλημα στην σύνδεση Κοζάνης – Αθήνας, ΚΤΕΛ , μεταφορείς κ.λ.π δεν ενδιαφέρονται?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.