Διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου & συνεντεύξεις υποψηφίων για εργασία στον τομέα του Τουρισμού – Κοζάνη, 25/1/2020, 15:30 Ξενοδοχείο Aliakmon

17 Ιανουαρίου 2020
08:19
Κανένα σχόλιο

 

Το Σάββατο 25/1/2020 ο όμιλος ξενοδοχείων AQUILA Hotels & Resorts σε συνεργασία με την εταιρία εκπαίδευσης και διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού AA+Partners, διοργανώνει για πρώτη φορά στην Κοζάνη εκδήλωση που απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον τομέα του τουρισμού.

Κατά την εκδήλωση, τα στελέχη του ομίλου ξενοδοχείων AQUILA Hotels & Resorts θα παρουσιάσουν την εταιρία καθώς και τις νέες θέσεις εργασίας και δυνατότητες καριέρας στα τέσσερα ξενοδοχεία πέντε αστέρων του δυναμικά αναπτυσσόμενου Ομίλου στην Ελούντα, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επιπλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν και ένα δίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο από την καταξιωμένη στο χώρο εταιρία εκπαίδευσης AA+Partners με θέμα «Επαγγελματική Εξυπηρέτηση στον χώρο του Τουρισμού». Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι σύγχρονες τάσεις στον τομέα της εξυπηρέτησης, ο ρόλος της αντίληψης στην επαφή με τον πελάτη, οι απαραίτητες λεκτικές και μη λεκτικές δεξιότητες επικοινωνίας κα.

Τέλος με το πέρας της εκδήλωσης, όσοι παρευρισκόμενοι το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επιτόπου συνεντεύξεις με τα στελέχη του ομίλου ΑQUILA Hotels & Resorts και να διερευνήσουν τις δυνατότητες καριέρας στo σημαντικό αυτό ξενοδοχειακό Όμιλο στην Κρήτη, όπου η θέληση για μάθηση συνεχόμενα ενθαρρύνεται.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Aliakmon στις 25/1/2020 στις 15:30. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ηλεκτρονική εγγραφή των ενδιαφερομένων στο: http://bit.ly/aquila2020 καθώς και η προσκόμιση του βιογραφικού τους για τις συνεντεύξεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι:

 

15:30 – 16:00

Προσέλευση – εγγραφές – έναρξη

16:00 – 16:30

Παρουσίαση Aquila Hotels & Resorts

16:30 – 18:00

Σεμινάριο AA+Partners

18:00 – 18:15

Coffee Break

18:15 – 20:00

Συνεντεύξεις

 

Επιπλέον, παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται αντίστοιχα και στα Τρίκαλα, στις Σέρρες και στη Δράμα.

  • ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/01/2020

Στο ξενοδοχείο Gallery Art

  • ΚΟΖΑΝΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/01/2020

Στο ξενοδοχείο Aliakmon

  • ΣΕΡΡΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/01/2020

Στο ξενοδοχείο Elpida Resort

  • ΔΡΑΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/01/2020

Στο ξενοδοχείο Hydrama

Aquila Hotels and Resorts

Ο όμιλος Aquila Hotels & Resorts αποτελείται από 4 ξενοδοχειακές μονάδες 5***** στην Κρήτη (Aquila Rithymna Beach, Aquila Porto Rethymno, Aquila Elounda Village, Aquila Atlantis Hotel) με προδιαγραφές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μετρώντας πολλές δεκαετίες στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Ως άξιος εργοδότης της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας με αγάπη για την φιλοξενία, ανοίγει τις πόρτες του σε επαγγελματίες, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας μέσα σε ένα επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον.

Ο όμιλος έχει τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία από τουριστικούς οργανισμούς και διεθνείς ενώσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών του με χιλιάδες πιστούς πελάτες και πολλές δράσεις στο ενεργητικό του για την διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης. Στόχος του ομίλου Aquila δεν είναι απλώς να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του επισκέπτη αλλά να τις υπερβεί, πάντα με γνώμονα τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του.

AA+ Partners

Η AA+Partners κατέχει μια σφαιρική και σε βάθος προσέγγιση του ανθρώπου ως κεντρικού παράγοντα αλλαγής του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Από την ίδρυση της το 2001, η εταιρία προσφέρει υψηλής ποιότητας και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας υπηρεσίες που επικεντρώνονται στην εκπαίδευση προσωπικού και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

AA+ Partners, κ. Μαρία Δρονούδα, 2310476020, administration@training.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.