Π. Πασχαλίδης: “Το γρήγορο Internet έφτασε στον Δήμο Πρεσπών”

23 Ιανουαρίου 2020
00:33

Το γρήγορο Internet έφτασε στον Δήμο Πρεσπών, καθώς ο Όμιλος ΟΤΕ προχώρησε στην αναβάθμιση του τηλεπικοινωνιακού δικτύου της περιοχής. Εχουν τεθει σε λειτουργια Αγιπς Γερμανός Ψαραδες και Αγιος Αχιλλειος Έτσι, αφού ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των νέων τηλεπικοινωνιακών υποδομών, οι κάτοικοι έχουν πλέον πρόσβαση σε ταχύτητες έως 50 Mbps.

Οι νέες ταχύτητες Internet θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών, καθώς μεγάλα αρχεία «κατεβαίνουν» και «αποστέλλονται» εξαιρετικά γρήγορα, ενώ ο χρήστης μπορεί να κάνει πολλές εργασίες ταυτόχρονα, και με πολλές ηλεκτρονικές συσκευές online. Με τον τρόπο αυτό θα καλυφθούν οι σύγχρονες ανάγκες για επικοινωνία, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα, ενώ παράλληλα θα δοθεί σημαντική ώθηση στην τοπική επιχειρηματικότητα, ανταγωνιστικότητα και τον τουρισμό.

2 σχόλια

  • έβαλαν στα χωριουδάκια των Πρεσπών γρήγορο Ίντερνετ και η Κοζανη ναδα… εμείς με υπερκοστολογημενη adsl της κακιάς ώρας (σε ταχύτητα) ας περιμένουμε αυτους που έχουν αναλάβει το έργο αναβάθμισης εδώ και κάτι χρόνια….

  • Ταΐστε σανό τον κόσμο: στο Βουκουρέστι το 2012 πουλούσαν μόνο 50 & 100 Mbps, απ’ το 2013 πουλούν χίλια, ναι, 1000 Mbps. Και σε τιμή περί τα 12,5 ευρώ. http://www.rcs-rds.ro, για όποιον ενδιαφέρεται!

    Εδώ οι πανάκριβες τιμές για χαμηλές ταχύτητες κρατούν τη χώρα σε τεχνολογική υστέρηση και όμηρο των εταιρειών. Με τις ευλογίες των εκάστοτε κυβερνώντων!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.