kozan.gr: 5.700€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) το κόστος των δαπανών για την υλοποίηση της ημερίδας με θέμα τη δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στην Πτολεμαίδα, παρουσία του Υπουργού Κ. Χατζηδάκη και κλιμακίου της κυβέρνησης

7 Φεβρουαρίου 2020
11:47

 

Την έγκριση ποσού  5700€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για την κάλυψη των απαραίτητων δαπανών για την υλοποίηση της ημερίδας με θέμα την δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, στην Πτολεμαίδα, ενέκρινε, σήμερα Παρασκευή 7/2, δια περιφοράς, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας. Μέλη της αντιπολίτευσης στην Ο.Ε., όπως οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γ. Χριστοφορίδης, Μ. Καρυπίδου κι Η. Κάτανας καταψήφισαν τη δαπάνη.

Κλικ εδώ για να δείτε τη σχετική απόφαση…

4 σχόλια

    • Όχι φίλε αυτό δεν είναι ημερίδα είναι μασάζ για να δεχθούμε να μας π@@@@@ουν. Δεν θα πληρώσουμε κιολας. Αν θέλουν να πληρώσουν απο τα υπουργεία τους ή από την τσέπη τους. Καλύτερα να μην έρθουν καθόλου δεν θέλουμε μνημόσυνα

    • 5.700 για μία ημερίδα… μία ημερίδα… τι άλλο θα ακούσουμε… έχει και απορία ο από επάνω εάν είναι πολλά τα χρήματα… Ο Τάκις ο φραγκάτος..

  • Με την υπογραφή των Κωνσταντινιδη – Παπαδόπουλου – Βρυζίδου- Αμανατίδη και την οπισθογράφηση του περιφερειάρχη Κασαπίδη (που βρήκε το χρόνο να ασχοληθεί με τη γέφυρα για να μη λάβει πολιτικό κόστος) γίνεται η κηδεία της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης! Για ένα παχυλό μισθό καταδικάζεται μια περιοχή που μόλις πριν λίγους μήνες σας εξέλεξε μιας και ΠΟΤΕ δεν μας είχατε πει προεκλογικά προς ήταν προσχεδιασμένη η πώληση της ΔΕΗ και το τέλος μας. Θα γραφτείτε στην ιστορία ως οι νεκροθάφτες του νομού μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.