Συστατικά

0/7 συστατικά

  • Οδηγίες

    0 από 10 βήματα ολοκληρώθηκαν

    1. Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γάλα και το λάδι.
    2. Σε τηγάνι 28 cm βάζουμε λίγα κομματάκια από βούτυρο και από πάνω τους βάζουμε δύο φύλλα στο ένα ημικύκλιο και δύο φύλλα στο άλλο με τις άκρες τους να προεξέχουν.
    3. Προσθέτουμε ακόμα δύο φύλλα στο κέντρο και απλώνουμε περίπου το μισό μείγμα με τα αυγά.
    4. Βάζουμε φέτα, τριμμένο κίτρινο τυρί και σκεπάζουμε με δύο φύλλα.
    5. Κρατάμε λίγο από το μείγμα και απλώνουμε το υπόλοιπο.
    6. Βάζουμε φέτα, τριμμένο κίτρινο τυρί και σκεπάζουμε με δύο φύλλα.
    7. Απλώνουμε το μείγμα που κρατήσαμε και διπλώνουμε τις άκρες προς τα μέσα.
    8. Βάζουμε το τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και όταν ροδίσει η τυρόπιτα την βάζουμε σε ένα πιάτο.
    9. Βάζουμε λίγο βούτυρο στο τηγάνι και τοποθετούμε την πίτα από την ωμή πλευρά.
    10. Όταν ροδίσει την σερβίρουμε.