kozan.gr: Α. Γεωργιάδης από την Πτολεμαΐδα: “Είναι δυνατόν ο κ. Καρυπίδης να εμφανίζεται εδώ και να μας κάνει μαθήματα;” (Βίντεο)

8 Φεβρουαρίου 2020
17:45

 

Στον πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο πλαίσιο της ημερίδας για τη Δίκαιη Μετάβαση (που διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα, το μεσημέρι του Σαββάτου 8/2) ο Υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης“Είναι δυνατόν ο κ. Καρυπίδης να εμφανίζεται εδώ και να μας κάνει μαθήματα; Ξέρετε σε ποια κατάσταση βρισκόταν η Δυτική Μακεδονία ως προς τους μηχανισμούς απορρόφησης; Είμαστε η τελευταία Περιφέρεια σε απορρόφηση ΕΣΠΑ, η τελευταία Περιφέρεια σε απορρόφηση προγράμματος επενδύσεων στην Ελλάδα. Το ξέρετε  ότι όλοι οι άλλοι Περιφερειάρχες έρχονται στο γραφείου μου και μου λένε γιατί έχεις “παρκαρισμένα” 100 εκ. ευρώ στη Δυτική Μακεδονία αφού δεν μπορούν να τα πάρουν;”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.

24 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.