kozan.gr: Αίτημα, προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την ίδρυση και λειτουργία αυτόνομου Κλιμακίου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καταθέτει ο Δήμος Βελβεντού

9 Φεβρουαρίου 2020
23:11

 

Αίτημα, προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την ίδρυση και λειτουργία αυτόνομου Κλιμακίου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καταθέτει ο Δήμος Βελβεντού. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, η απόφαση αυτή, πάρθηκε, ομόφωνα, στην τελευταία συνεδρίαση του συμβουλίου με σκοπό να αναλάβει την πυροπροστασία των μεγάλου δάσους των Πιερίων αλλά και των οικισμών, θεωρώντας δεδομένη την αμέριστη στήριξη του νεοσυσταθέντος Δήμου Βελβεντού, όπως γινόταν και στην προ-Καλλικράτη περίοδο.

 

 

5 σχόλια

  • Και αεροδρόμιο μην ξέχασετε.

    Ο τοπικισμός μέχρι ένα σημείο είναι καλός.

    Μετά το σημείο αυτό γίνεσαι γραφικός μην πω ρατσιστής.

    Βάλτε έναν εσωτερικό φόρο στο ΒΕΛΒΕΝΤΟ και ανοίξτε ότι υπηρεσία θέλετε.

  • Εγώ λέω να μετακομίσουμε όλοι στον Βελβεντό και να τον κάνουμε πρωτεύουσα του Νομού, γιατί οι άνθρωποι εκεί ξέρουν τι κάνουν και χαίρονται και που το κάνουν. Δεν ξέρω κιόλας δηλαδή… έχει αδέσποτα ο Βελβεντός;

  • Καλυτερα ειναι η εδρα ΤΗΣ ΠΥ ΝΑ ειναι ΣΤΟ Καταφυγι και ΟΙ πρεσβειες και ΤΑ προξενεια στους ομορους οικισμους.Ντου ρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.