Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δικυκλιστών Κοζάνης – Νέος Πρόεδρος ο Α. Μπαλης

21 Φεβρουαρίου 2020
21:50
Κανένα σχόλιο

 

Ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης, πραγματοποίησε τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Η εκλογική διαδικασία έλαβε χώρα, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, στα γραφεία του Συλλόγου, επί της οδού Ιωνίας. Μετά την καταμέτρηση των ψήφων προέκυψε πρώτη σε σταυρούς η ΖΑΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ η οποία σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου κάλεσε τους υπολοίπους 6 υποψήφιους σε συνέλευση.

Η συνεδρίαση του νέου επταμελές συμβουλίου, του Συλλόγου Δικυκλιστών Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020. Έπειτα από ψηφοφορία το σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου συγκροτήθηκε ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΑΛΗΣ ΑΔΑΜΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΖΑΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΥ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ: ΚΟΥΖΙΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΣΤΡΑΒΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Το Δ.Σ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.