kozan.gr: Κ.Καλεντηριάδης στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης: “Δεν διασφαλίζεται πουθενά ότι η κτηριακή δομή του Εκθεσιακού Κέντρου στα Κοίλα θα αποτελεί χώρο διεξαγωγής εκθέσεων. Υπάρχει περίπτωση να χάσουμε αυτό το εργαλείο από την πόλη. Ήδη, απ’ άλλες πόλεις, έχουν γίνει προτάσεις να γίνει νέο εκθεσιακό κέντρο, σε άλλη περιοχή, με τη στήριξη της Περιφέρειας αλλά και του κρατικού φορέα. Η νέα εταιρεία που θα συσταθεί ως “Εκθεσιακό” θα πρέπει να μείνει εδώ” (Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2020
08:29

 

Σε ενημέρωση για την πορεία της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας με την επωνυμία «Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης» και τις ενέργειες που γίνονται για τη λύση της εταιρείας “ΑΜΚΕ Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης” και ταυτόχρονα την έναρξη των διαδικασιών για τη σύσταση άλλου νέου νομικού προσώπου, με ίδιους ή παρεμφερείς σκοπούς με το Εκθεσιακό Κέντρο, προκειμένου να γίνει χρήση κι αξιοποίηση του συγκεκριμένου χώρου για επιχειρηματικούς αναπτυξιακούς σκοπούς, προχώρησε, χθες, Δευτέρα 24/2, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, ο Πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Δ. Μακεδονίας Κ. Καλεντηριάδης. Όπως είπε, στις μέχρι τώρα προτάσεις, που έχουν “πέσει” στο τραπέζι, για την επόμενη μέρα στο “Εκθεσιακό” και τη νομική μορφή που θα έχει αυτό, δεν διασφαλίζεται, πουθενά, ότι η κτηριακή δομή του  στα Κοίλα θα αποτελεί και χώρο διεξαγωγής εκθέσεων, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.  “Δεν διασφαλίζεται πουθενά ότι η κτηριακή δομή του Εκθεσιακού Κέντρου στα Κοίλα θα αποτελεί χώρο διεξαγωγής εκθέσεων. Υπάρχει περίπτωση να χάσουμε αυτό το εργαλείο από την πόλη. Ήδη, απ’ άλλες πόλεις, έχουν γίνει προτάσεις να γίνει νέο εκθεσιακό κέντρο, σε άλλη περιοχή, με τη στήριξη της Περιφέρειας αλλά και του κρατικού φορέα. Η νέα εταιρεία που θα συσταθεί ως “Εκθεσιακό” θα πρέπει να μείνει εδώ”, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καλεντηριάδης.

14 σχόλια

  • Ποιο εργαλείο!! Να σκορπαμε λεφτά για μια βδομαδα έκθεση το χρόνο. 500 χιλιάρικα ευρώ χρωστάει ο υπάρχον φορέας. Ναι να κάνουμε έναν καινούριο πάλι με ίδια λογική να σκοτώσετε άλλα 500 χιλιάρικα. Κανένα ίχνος αυτοκριτικής, μόνο πάλι προτάσεις για τα πανηγύρια.

      • Σε μια τέτοια θέση τελικά δεν με νοιάζει ο δικός του απολογισμός αλλά ότι είπε αλήθειες. γάργαρα τα κάνατε τόσα χρόνια .

      • Ήμαστε σε θέση να τον παρουσιάσουμε και μάλιστα όλοι γιατί δεν είναι μόνο ο Καλεντηριαδης εκεί . Υπάρχει διοίκηση. Οπότε , αν θέλεις γράψε ονομαστικά και ανοιχτά και θα σου παρουσιάσω ανοιχτά και ονομαστικά ότι θέλεις. Ανώνυμα δεν μπορώ να δίνω στοιχεία. Άλλωστε αν ψάξεις θα τα βρεις κι από το ΕΒΕ .

  • . Δείτε λίγο τα ονόματα που απαρτίζουν το εκθεσιακό τα τελευταία 10 έτη και θα καταλάβετε πολλά. Δείτε και κάντε μια αντιστοίχηση τι σχεση έχει ο καθένας τους με πολιτικούς της κεντροαριστεράς που έχουν περάσει από την περιοχή τα τελευταία 20 χρόνια.

    • Καλά κάνει ακόμη κι αν θέλει να σώσει τον εαυτό του . Για να ειναι μελος του επιμελητηρίου κάτι κάνει πάντως . Ειλικρινά νιώθω πολύ άσχημα και ήθελα να σχολιάσω. Κοσμά μου αγορι μου συγνώμη αλλά εύχομαι να είσαι καλά . Είμαι η κυρία Έλσα από το χωριό της συχωρεμενης της μάνας σου . Όποτε θέλεις έλα να μας δεις . Τον ξέρω από μικρό παιδί . Πάλευε και δεν εγλυψε κανέναν. Κι ακόμη κι όταν χρειάστηκε έσκυψε το κεφάλι και.ζητησε συγνώμη για τα λάθη του . Αλλά πάντα ήταν ειλικρινής. Οι δυσκολίες της ζωής παληκάρι μου εσύ που γράφεις και το αν κάποιος έχει η δεν έχει κάποια δουλειά που εσύ πιστεύεις καλή δεν σε κάνει ούτε άνθρωπο ούτε άξιο για τα κοινά. Είδαμε ποιοι μας έφεραν τόσα χρόνια μέχρι εδώ . Έχω τρία παιδιά και τα δύο είναι άνεργα γιατί δεν ήμασταν από τις οικογένειες που γλυφαμε κανένα . Ενώ άλλα παιδιά που ούτε αξίες , ούτε σπουδές ούτε προσόντα είχαν δουλεύουν ( και καλά να είναι εννοείτε ) όταν τα δύο απ’ τα δικά μου με μεταπτυχιακά είναι άνεργα. Στεναχωριέμαι να βλέπω τέτοια σχόλια για παιδιά που πραγματικά η ζωή τους στάθηκε άδικη αλλά αυτά αγωνίζονται με το κεφάλι ψιλά.

  • Ο Καλεντεριάδης( που υποστήριζε τον Σώρρα, δες youtube ) κάνει υποδείξεις να συνεχιστεί μια χρεοκοπημένη κατάσταση για να έχει λόγο ύπαρξης.
    Κάντε κάτι καινούργιο στο χώρο, δώστε χώρο για φρέσκες ιδέες και ανθρώπους, βάλτε στην άκρη όσους τα κάνανε μαντάρα, αρκετά με την ανικανότητα. Κασαπίδη – Μαλούτα κάντε κάτι για την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες!!

    • Ποιος κάνει υποδείξεις για λόγο ύπαρξης αγόρι μου καλό ; Αυτός και οι υπόλοιποι του συνδιασμού του που είχαν πει ότι θα ήθελε θέλανε για πρόεδρο τον Μαυροματιδη όταν ήταν πρόταση από την προηγούμενη περιφερική αρχή αλλά ο Σαρρής δεν ήθελε; Αυτός που εχθές μπροστά σε όλους άφησε αιχμές ακόμη για τον Κυριακίδη; αλλά όταν εμείς ανεβάσαμε σαν περιφερική αρχή το θέμα επειδή προφανώς δεν τα ” περνανε ” κάποιοι δεν βγάζατε τίποτα στην φόρα ..

  • το παλικαρι θελει δημοσιοτητα και γι αυτο λεει ασχετα πραγματα
    ποια πολη δηλαδη θα παρει το εκθεσιακο? τι του φταιει το εβε? αυτος δεν ειναι προεδρος? αστεια πραγματα απο τον δημο κοζανης που καθεται ακουει τετοια και δεν τον σταματανε

    • Ποιος κάνει υποδείξεις για λόγο ύπαρξης αγόρι μου καλό ; Αυτός και οι υπόλοιποι του συνδιασμού του που είχαν πει ότι θα ήθελε θέλανε για πρόεδρο τον Μαυροματιδη όταν ήταν πρόταση από την προηγούμενη περιφερική αρχή αλλά ο Σαρρής δεν ήθελε; Αυτός που εχθές μπροστά σε όλους άφησε αιχμές ακόμη για τον Κυριακίδη; αλλά όταν εμείς ανεβάσαμε σαν περιφερική αρχή το θέμα επειδή προφανώς δεν τα ” περνανε ” κάποιοι δεν βγάζατε τίποτα στην φόρα ..

    • Ρώτα τον φίλο σου τον Σαρρή να δεις ποιος έχει κάνει προτάσεις για το εκθεσιακό. Αυτός είναι πρόεδρος του φορέα . Ο φορέας αποτελείτε απο μέλη τα οποία ορίζονται κατά βάση από το εβε και έχουν την απόλυτη στήριξη συνήθως. Στην νέα διοίκηση του εκθεσιακού ο πρόεδρος του ΕΒΕ βάλλεται καθόλη την διάρκεια της μικρής θητείας της σημερινής διοίκησης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.