Συγκρότηση του νέου ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Κοζάνης

4 Μαρτίου 2020
11:01
Κανένα σχόλιο

 

Μετά τις αρχαιρεσίες του σωματείου που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 22 Φλεβάρη, μετά από την παράταση που δόθηκε και με κάλεσμα του πλειοψηφώντος συμβούλου, συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης.

Το νέο ΔΣ χαιρετίζει τους δεκάδες συναδέλφους που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες και ιδιαίτερα τους νέους συναδέλφους που έκαναν για πρώτη φορά το βήμα, οργανώθηκαν και ψήφισαν στο σωματείο, ξεπερνώντας τον φόβο και την τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς. 

Δίνουμε το χέρι και σε όσους δεν πήραν απόφαση ακόμα να ενταχθούν στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων κάτω από το φόβο της εργοδοσίας ή την μοιρολατρία που επικρατεί. 

Οι αγώνες ενάντια στις ελαστικές εργασιακές σχέσεις, την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, την απλήρωτη και ανασφάλιστη δουλειά αλλά και το κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί τον εργαζόμενο στο χώρο δουλειάς αλλά και στην καθημερινότητα του, στην υγεία, τη παιδεία, τους απλήρωτους λογαριασμούς, την προστασία της λαϊκής κατοικίας από τα κοράκια και τις κατασχέσεις είναι μπροστά μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους από το εμπόριο, τις υπηρεσίες, την εστίαση και κάθε ιδιωτική επιχείρηση να γραφτεί και να συμμετέχει στη ζωή και τη δράση του Σωματείου. Να απευθυνθεί σε αυτό για κάθε τι που τον απασχολεί στη δουλειά του και στην καθημερινότητά του. 

Το νέο ΔΣ

Κοζάνη 3/3/2020

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.