kozan.gr: Τη σύνδεση του Δήμου Σερβίων με το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας, μέσω του “Τούρκικου σχολείου”, προωθεί ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου – Συναντήθηκε με τον Πρύτανη Θ. Θεοδουλίδη (Φωτογραφία)

8 Μαρτίου 2020
22:26

 

Τη σύνδεση του Δήμου Σερβίων με το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας, μέσω του “Τούρκικου σχολείου”, προωθεί ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου. Όπως πληροφορούμαστε ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Πρύτανη Θ. Θεοδουλίδη και του πρότεινε την αξιοποίηση του ιδιαίτερου αυτού κτηρίου. από το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας, με αμφίδρομα οφέλη τόσο για το ίδρυμα όσο και για την περιοχή των Σερβίων. Τα τμήματα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (με το μάρμαρο της περιοχής Τρανοβάλτου) αλλά και Γεωπονίας (με τον κάμπο των Σερβίων) θα μπορούσαν να «δέσουν»  με το κτήριο του “Τούρκικου σχολείου”, δημιουργώντας ένα σημαντικό αναπτυξιακό πυλώνα για την περιοχή.

9 σχόλια

  • Ο κοσμήτορας της καλών τεχνών το ξερει; εδώ βέβαια μάθαμε ότι έχει γεωπονική το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας….

      • στην Φλώρινα που θα κλείσει και η ΔΕΗ το ξέρουν; και για να μάθεις και εσύ κάτι, το Τούρκικο Σχολείο (ή οθωμανικό όπως λέει ο “τοπικός ιστορικός”) έχει άδεια χρήσης ξενώνα. ήμαρτον πια βγαίνει να πιει καφέ ο Ελευθερίου και το κάνει “είδηση”……

    • Άλλη μια ευκαιρία για φωτογραφία στο φβ. Τίποτα ουσιαστικο θα κάνει ο Ελευθερίου ή μόνο λόγια;

      • Παρουσια ποιού τοπικού βουλευτή κάνει συναντήσεις με κυβερνητικούς φορείς στην Αθήνα; Ποιοι θα κερδίσουν από την ενεργειακή Κοινότητα; Ποιος μικρός οικισμός θα πάρει τα περισσότερα;

  • Καλά ο Δήμαρχος κάνει το κομμάτι του, ο άλλος τι πήγε να δει, την ανάπτυξη του ιδρύματός του μετά το ποτάμι;

    Έχει ή δεν έχει σχέδιο να υλοποιήσει, βλέποντας και κάνοντας διοικεί;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.