kozan.gr: Ο Δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης, μιλά στο kozan.gr γιατί κλείνουν τα δύο σχολεία στην Φλώρινα, στο πλαίσιο των μέτρων ενάντια στον Κορωνοϊό: “3 καθηγητές και 1 μαθητής (των εν λόγω σχολείων) είχαν συμμετοχή την περασμένη Παρασκευή σε μια εκδήλωση του Χαμόγελου του Παιδιού, που έγινε στο Υπουργείο Παιδείας κι είχε αρκετό κόσμο – Δεν υπάρχει κάτι, απλά στο πλαίσιο του αυστηρού πρωτοκόλλου αποφασίστηκε να κλείσουν κι αυτά τα δύο σχολεία” (Ηχητικό)

9 Μαρτίου 2020
21:51

 

Αναστάτωση προκλήθηκε, στην Φλώρινα, αλλά και στην Δ. Μακεδονία, λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας 9/3, όταν το Υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα νέα λίστα με σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά (μέχρι 24 Μαρτίου) λόγω των μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό, αφού ανάμεσά τους υπάρχουν και δύο σχολεία από την Φλώρινα (3ο Γυμνάσιο Φλώρινας & 2ο ΓΕΛ Φλώρινας). Ακούστε τι είπε στο kozan.gr, ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης.

 

Ένα σχόλιο

  • Έλεος!!!!!Με το μήπως κλείνουν τα σχολεία και δημιουργούν πανικό.Με αυτή τη λογική τόσοι μαθητές στα σχολεία και μέσα στις τάξεις 27 άτομα σε κλειστό χώρο τι πρέπει να γίνει.Αφού δεν υπάρχει κρούσμα με υποψίες ας μη κλείνουμε τα σχολεία και δημιουργούμε άλλοθικαι ΠΑΝΙΚΌ!!!!!Ψυχραιμία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.