Δήλωση της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης Καλλιόπης Βέττα για την εξάπλωση του κορωνοϊού: «Η κοινωνία θα αντέξει και θα βγει ενωμένη από την κρίση»

13 Μαρτίου 2020
12:27

Δήλωση της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπης Βέττα για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

«Τις τελευταίες ημέρες, με την εξάπλωση των κρουσμάτων κορωνοϊού και στην χώρα μας, ζούμε σε ένα ιδιαίτερο καθεστώς, αγωνίας και επιφυλακτικότητας.

Για να το ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα, απαιτείται πλήρης σεβασμός στα πρωτόκολλα υγιεινής και τα μέτρα προφύλαξης που ανακοινώνουν οι αρμόδιες επιστημονικές επιτροπές.Είμαι σίγουρη ότι με την ωριμότητα, την αυτοσυγκράτηση, την συνεργασία και την αλληλεγγύη που θα επιδείξουμε όλοι, θα περάσουμε αυτή την περίοδο με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Εύχομαι επίσης ότι, οι άνθρωποι που θα προσβληθούν από τον ιό, θα τύχουν της κατάλληλης φροντίδας και γρήγορα θα επιστρέψουν υγιείς στην καθημερινότητά τους.

Τέλος, να τονίσω για μια ακόμη φορά, την εκτίμηση που νοιώθει όλη η ελληνική κοινωνία για το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων μας. Είναι οι άνθρωποι που προασπίζουν το βασικότερο  αγαθό, την ανθρώπινη υγεία, και αξίζουν την αμέριστη στήριξη μας στο δύσκολο έργο που επιτελούν.

Είμαι σίγουρη ότι η ελληνική κοινωνία θα αντέξει αυτή την κρίση, ωριμότερη, σοφότερη και ενωμένη. Γιατί στα δύσκολα, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε. Θα τα καταφέρουμε και αυτή την φορά»

Με εκτίμηση,

Καλλιόπη Βέττα

4 σχόλια

  • Ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε.
    Αντί να κάνετε καμιά σοβαρή ερώτηση για την κάκιστη λειτουργία του συστήματος υγείας όλης της Δυτικής Μακεδονίας μας λέτε παραμυθάκια.

    Εμπρός κυρία βουλευτή, απαιτούμε πιο δόκιμες παρεμβάσεις.

  • Η είστε ανημερωτοι η εμπαθείς κατά της κ Βετα · διότι μόλις πριν λίγες μέρες έκανε ερώτηση στη Βουλή για την ελλειπεστατη λειτουργία του νοσοκομείου Κοζανης και ιδιαίτερα για το Μποδοσακειο που είναι νοσοκομείο αναφοράς στη ΔΜ που βρέθηκε εντελώς απροετοίμαστο …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.