Δήλωση του βουλευτή Ν. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη για την προσαρμογή της λειτουργίας των πολιτικών γραφείων του στο πλαίσιο των κανόνων για την προστασία της δημόσιας υγείας

14 Μαρτίου 2020
11:40

 

Αγαπητοί φίλοι, ζούμε στ΄ αλήθεια πρωτόγνωρες καταστάσεις. Βιώνουμε συνθήκες που λίγο καιρό πριν θα μας φαίνονταν υπερβολικές, ίσως και απίστευτες. Είναι, όμως, δυστυχώς τραγικά αληθινές. Σε αυτές τις περιστάσεις, η καθεμία και ο καθένας από εμάς πρέπει να επιδείξουμε την πιο υπεύθυνη συμπεριφορά και να ακολουθήσουμε πιστά τις υποδείξεις των ειδικών, όπως εκφράζονται από τα όργανα της πολιτείας.

Αφού πρωτίστως συγχαρώ και ευχαριστήσω τους επαγγελματίες όλων των ειδικoτήτων, που με αυταπάρνηση και ηρωισμό υπηρετούν τους συνανθρώπους μας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η λειτουργία των πολιτικών γραφείων μου θα προσαρμοστεί στο πλαίσιο για τον περιορισμό των μετακίνησεων και των προσωπικών επαφών.

Για το λόγο αυτό, σας παρακαλώ για το επόμενο κρίσιμο χρονικό διάστημα να επιλέγετε την τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία με εμένα και τους συνεργάτες μου στα γραφεία της Κοζάνη, της Πτολεμαΐδας και της Αθήνας, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Γραφείο Κοζάνης Παγούνη 2, τηλ. 2461037253, γραφείο Πτολεμαΐδας 25ης Μαρτίου 36, τηλ. 2463027418, γραφείο Αθήνας, Βουλής 4, τηλ. 2103706411 και Fax. 2103706011, email stathiskο[email protected].

Με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία.

 

 

9 σχόλια

  • Τώρα νιώσατε όλοι υπευθυνότητα;

    Όταν ο Κικίλιας ανακοίνωσε την απαγόρευση των καρναβαλικών δραστηριοτήτων υπάρχουν φωτογραφίες όπου συνάδελφοι σας έτρεξαν να βγουν φωτογραφίες με τον κόσμο που αντιστεκόταν και σήμερα αναρτούν ολόκληρα άρθρα περί ατομικής ευθύνης;

    Αιδώς Αργείοι..

    Είναι απλώς αστείοι και δυστυχώς μας κυβερνούν..

  • Ο μόνος που τρέχει και ασχολειται,οχι μόνο τωρα εδώ και χρόνια και χωρίς να έχει βουλευτικό ρολο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.