kozan.gr: Έσπασαν το παράθυρο του αυτοκινήτου του πρώην βουλευτή Κοζάνης Χ. Κάτανα κι αφαίρεσαν χρήματα κι έγγραφα μελών του Ισπανοελληνικού Επιμελητηρίου (ανάμεσά τους κι η αδερφή του Κ. Κάτανα), που ήταν μαζί του – Το μήνυμά του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook

14 Μαρτίου 2020
17:29

 

Έσπασαν το παράθυρο του αυτοκινήτου του πρώην βουλευτή Κοζάνης Χ. Κάτανα κι αφαίρεσαν χρήματα κι έγγραφα μελών του Ισπανοελληνικού Επιμελητηρίου (ανάμεσά τους κι η αδερφή του Κ. Κάτανα), που ήταν μαζί του. Το μήνυμά του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Διαβάστε τι έγραψε, για το συγκεκριμένο συμβάν, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο ίδιος:

“Μετακίνηση έκτακτης ανάγκης σήμερα προς το Ελευθέριος Βενιζέλος. Κάποια «καλόπαιδα» λόγω της έκτακτου ανάγκης που βρίσκεται και η πατρίδα μας και καθώς δεν υπάρχει σχεδόν κανένας στους δρόμους, βρήκαν την ευκαιρία να σπάσουν το παράθυρο του αυτοκινήτου μας αφαιρώντας έγγραφα και χρήματα ανθρώπων του Ισπανοελληνικού Επιμελητηρίου, όπου είχαν έρθει στη χώρα μας για επενδυτική διερεύνηση μέσα από μια σειρά υπουργείων.

Προσοχή λοιπόν αυτές τις ημέρες, σε οχήματα και διαφορά αντικείμενα αξίας που αφήνεται έξω από τα σπίτια σας. Δυστυχώς υπάρχουν και οι «καλοθελητές» όπου δε νοιώθουν ούτε την πανδημία που μας αναγκάζει να είμαστε σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης και προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν κάθε στιγμή”.

 

 

 

 

 

 

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.