kozan.gr: 5 νέα ύποπτα κρούσματα στο Μαμάτσειο – Ανάμεσά τους κι ένα αγοράκι ηλικίας 4 ή 5 ετών – Κανένα δεν είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα – Βρισκόμαστε στο στάδιο διερεύνησης, έχουν παρθεί δείγματα κι αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων

16 Μαρτίου 2020
09:29

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, αρκετά άτομα προσήλθαν, καθ’ολη τη διάρκεια της ημέρας, χθες Κυριακή 15/3, στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, με  διάφορα συμπτώματα κι από τους οποίους πάρθηκαν δείγματα ώστε να διαπιστωθεί αν πάσχουν από κορωνοϊό. Πέντε από αυτές τις περιπτώσεις κρίθηκε ότι έπρεπε να παραμείνουν στο νοσοκομείο και βρίσκονται σε απομονωμένους διαμορφωμένους θαλάμους (για τέτοια περιστατικά) στο Μαμάτσειο, ενώ οι υπόλοιποι, που η κατάσταση της υγείας τους ήταν καλύτερη, επέστρεψαν σπίτι τους με οδηγίες για κατ’ οίκον περιορισμό, ωσότου υπάρξουν τα αποτελέσματα των δειγμάτων. Οι πρώτες πληροφορίες για τα ηλικιακά στοιχεία των 5 αναφέρουν ότι οι 4 είναι ηλικιωμένοι, ενώ υπάρχει κι ένα αγοράκι ηλικίας 4 ή 5 ετών, το οποίο κι αυτό βρίσκεται σε απομονωμένο θάλαμο μαζί με τη μητέρα του. Nα επισημανθεί πως κανένα από τα 5 άτομα δεν είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα. Βρισκόμαστε στο στάδιο διερεύνησης, έχουν παρθεί δείγματα κι αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων και για αυτούς που βρίσκονται στο νοσοκομείο, αλλά και για αυτούς που τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

kozan.gr

 

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.