Το ΙΕΚ VOLTEROS ακολουθώντας, τις νεότερες οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων, σας ενημερώνει για τα παρακάτω (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ )

16 Μαρτίου 2020
15:05
Κανένα σχόλιο
 

Το ΙΕΚ VOLTEROS ακολουθώντας, τις νεότερες οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων, σας ενημερώνει για τα παρακάτω:

➡️ Αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές λειτουργίες που πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία, συμπεριλαμβανομένου και της Πρακτικής άσκησης του Ε΄ εξαμήνου, έως και 24 Μαρτίου 2020.
➡️ Η Υπουργός Παιδείας, κα Κεραμέως, δήλωσε πως θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, προσεχώς, προκειμένου να ολοκληρωθεί κανονικά το ακαδημαϊκό έτος.
➡️ Οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΕΚ VOLTEROS , ( έκδοση βεβαιώσεων, πιστοποιητικών στρατολογίας, ΒΕΚ κα.) για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, παρέχονται μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από τις 8:30 έως τις 21:00, ΔΕΥΤΕΡΑ με ΣΑΒΒΑΤΟ κατόπιν επικοινωνίας στα:
?Τηλ. κέντρο:24610.28197
?fb: IEK VOLTEROS – Κοζάνη (inbox)
?instagram:@ iekvolteros
⚠️ Με πλήρη συμμόρφωση στην εντολή του Υπουργείου Υγείας για αποφυγή συναθροίσεων λαμβάνουμε μέτρα πρόληψης και ΑΝΑΣΤΕΛΟΥΜΕ μέχρι νεοτέρας κάθε δια ζώσης συνάντηση με το κοινό στη δομή μας:
?Κοζάνη : Γκέρτσου 39
➡️ Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους αρμόδιους φορείς, παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις και την επικαιρότητα και σας ενημερώνουμε με νέες δημοσιεύσεις, για ό,τι νεότερο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.