Tο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης τις δύσκολες αυτές ημέρες που περνάμε, εκφράζει το δικό του μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλους τους εργαζόμενους που παραμερίζουν τον δικό τους πιθανό φόβο και την ανασφάλεια και βάζουν μπροστά το γενικό καλό και την εξυπηρέτηση του κόσμου

16 Μαρτίου 2020
18:41

 

ο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης τις δύσκολες αυτές ημέρες που περνάμε, εκφράζει το δικό του μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους γιατρούς, νοσηλευτές, διακομιστές, βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων, των ιδιωτικών ιατρείων, των φαρμακείων και βοηθών τους, αλλά και όλων των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ, στην καθαριότητα και σε όλους τους εργαζόμενους και υπαλλήλους που βρίσκονται στις θέσεις εργασίας τους, υπηρετώντας την δημόσια υγεία και το κοινωνικό σύνολο.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο σε όλους τους εργαζόμενους που παραμερίζουν τον δικό τους πιθανό φόβο και την ανασφάλεια και βάζουν μπροστά το γενικό καλό και την εξυπηρέτηση του κόσμου.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας, ακολουθούμε πιστά τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΎΠΟΥ

Ένα σχόλιο

  • Ποια η θέση του εργατικού Κέντρου για τους εργάτες; Γιατί δεν υπάρχει μέριμνα για αυτούς; Πως μένουμε σπίτι όταν συσσωρευόμαστε τριάντα άτομα και παραπάνω στις δουλειές μας; Εδώ όμως μιλάει το κεφάλαιο και εσείς κουβέντα. Τον μικρομαγαζάτορα μια χαρά τον βάζετε να κλείσει το μαγαζί. Στον βιομήχανο βαράτε προσοχή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.