Με ραντεβού η αιμοδοσία της Τετάρτης 18/3/2020

16 Μαρτίου 2020
19:00
Κανένα σχόλιο

 

Λόγω της έξαρσης κρουσμάτων και πιθανών κρουσμάτων του κορωνοϊού (COVID-19) στην περιφέρεια, στην Αιμοδοσία της Τετάρτης 18/3/2020 θα προσέλθουν μόνο όσοι θέλουν να αιμοδοτήσουν με αυστηρό ραντεβού. Για λόγους συνέπειας, σεβασμού και ασφάλειας των Αιμοδοτών αλλά και απέναντι στην κοινωνία θα τηρηθεί αυστηρά ο μη συγχρωτισμός των Αιμοδοτών.

Παρακαλώ επικοινωνήστε για το ραντεβού με τον πρόεδρο κ. Τσαουσίδη Θεόδωρο στο 6977337561

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Τσαουσίδης Θεόδωρος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.