kozan.gr: Πρόταση ύψους 434.000€, στο Ε.Π. “Δυτική Μακεδονία”, με τίτλο «Υπηρεσίες και εφαρμογές ηλεκτρονικής διακυβέρνησης», καταθέτει ο Δήμος Σερβίων

30 Μαρτίου 2020
14:43

Πρόταση ύψους 434.000€, στο Ε.Π. “Δυτική Μακεδονία”, με τίτλο «Υπηρεσίες και εφαρμογές ηλεκτρονικής διακυβέρνησης», καταθέτει ο Δήμος Σερβίων. Σκοπός ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός του. Aπό το προτεινόμενο Πληροφοριακό Σύστημα που θα αναπτυχθεί θα μπορούν τα στελέχη του ∆ήμου αλλά και οι Πολίτες του ∆ήμου Σερβίων να επωφεληθούν μέσω της αυτοματοποίησης και ηλεκτρονικοποίησης όλων των διαδικασιών.

kozan.gr

4 σχόλια

  • Άλλο ένα πληροφοριακό σύστημα….που θα πάει χαμένο….για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θα συνεργάζεται με τα υπάρχοντα . Μόνο αν περιλαμβάνονται ολες οι υπηρεσίες στο gov.gr θα εξυπηρετηθούν οι πολίτες

  • Είναι πρόγραμμα που καταθέτουν όλοι οι δήμοι. Ο δήμος Κοζάνης καταθέτει αντίστοιχο πρόγραμμα 500.000 ευρώ περίπου.Αντίστοιχα και οι άλλοι δήμοι της Δυτικής Μακεδονίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.