Ανακοίνωση από τα εργαστήρια ΥΓΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΙΑΕ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΙΑΕ και EUROMEDICA ΥΓΕΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΙΑΕ

2 Απριλίου 2020
14:58
Κανένα σχόλιο

Αγαπητοί συμπολίτες – συντοπίτες μας

Η Διοίκηση των εργαστηρίων ΥΓΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΙΑΕ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΙΑΕ και EUROMEDICA ΥΓΕΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΙΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει και  δημόσια τις ευχαριστίες και τους επαίνους της στους ιατρούς  καθώς και στο  παραϊατρικό  και διοικητικό προσωπικό, που  από την έναρξη της επιδημίας κορονοϊού  μέχρι  και σήμερα έχουν σταθεί αρωγοί στην διαχρονική προσπάθεια παροχής υψηλού επιπέδου αξιόπιστων υπηρεσιών υγείας.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης  βρίσκονται όλοι στις θέσεις τους και συμμετέχουν ενεργά  στην αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών και φροντίδας υγείας προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, με ασφάλεια.

Τα εργαστήρια ελάμβαναν  και λαμβάνουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και προφυλάξεις για το προσωπικό, τους εξεταζόμενους και τους επισκέπτες, όπως:

-Σχολαστική καθημερινή απολύμανση σε όλους τους χώρους και τα μηχανήματα των κέντρων μας

-Τακτική  απολύμανση από εξειδικευμένο συνεργείο

-Αυστηρή τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής με χρήση αντισηπτικού για όλους ( ιατρούς, προσωπικό, επισκέπτες , ασθενείς)

-Συνεχή  αερισμό των χώρων

-Χρήση ατομικών μέτρων προστασίας ( μάσκες, γάντια, συχνή αντισηψία , ποδιές ς μιας χρήσης όπου απαιτείται)

-Τηλεφωνική ενημέρωση κατά το κλείσιμο των ραντεβού για την καλύτερη και πλέον αραιή ροή των ασθενών και τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά την επίσκεψη τους

-Μέτρα αποφυγής συνωστισμού – αυξημένου συγχρωτισμού στις αίθουσες αναμονής

-Προτεραιότητα στα περιστατικά που έχουν  άμεση ανάγκη σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ

Η πρόληψη και η προάσπιση της υγείας και της ζωής όλων μας είναι στα χέρια μας ( στην παρούσα δύσκολη συγκυρία χωρίς χειραψίες και αγκαλιές…)

Καθημερινά είμαστε όλοι αποδέκτες καταιγισμού πληροφοριών και οδηγιών από τα αρμόδια όργανα και τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε ώστε να είμαστε περισσότερο ασφαλείς.

Σας καλούμε να εφαρμόζετε με σχολαστικότητα τις οδηγίες των ειδικών , με βασικό εκφραστή τον ΕΟΔΥ.

Από την πλευρά μας , σας δηλώνουμε ότι παραμένουμε στις θέσεις μας για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και να σας προστατέψουμε για όσο διαρκέσει η κρίση αλλά  και την επόμενη ημέρα.

Με αισιοδοξία , πίστη και αλληλεγγύη θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Θα τα καταφέρουμε.

Οι Ιατροί και το σύνολο

των εργαζομένων στα διαγνωστικά εργαστήρια

ΥΓΕΙΑ Πτολεμαϊδας

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ  Πτολεμαΐδας και

EUROMEDICA ΥΓΕΙΑ Γρεβενών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.