Ευχαριστήριο της Διοίκησης του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας προς τον Διευθυντή του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ Α.Ε. Νίκου Αντώνιο

8 Απριλίου 2020
12:22

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Νίκου Αντώνιο για την συνδρομή του στις εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης των χρωματισμών της πτέρυγας του παλαιού ογκολογικού τμήματος και της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού. Με την έγκαιρη και γρήγορη ανταπόκρισή σας το Νοσοκομείο μας ετοίμασε μία ολόκληρη πτέρυγα για αντιμετώπιση επιβεβαιωμένων περιστατικών COVID-19. Η Διοίκηση και η Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Τομεάρχη Έργων Πολιτικού Μηχανικού κ.Αργύρη Πέτρου και τους Τεχνίτες του Τομέα του κ. Παναγιώτη Γετάκη και κ. Νικόλαο Γαρυφάλλου. Επίσης τους Τεχνικούς κ. Ιωάννη Καραστογιάννη και κ. Γεώργιο Ιακωβάκη για την αδιάλειπτη εθελοντική τους συνεισφορά στις εργασίες της τεχνικής υπηρεσίας. Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης προσφοράς σας.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.