kozan.gr: Πτολεμαίδα: Τι εργασίες θα γίνουν και πού, λίαν προσεχώς, στο πλαίσιο της εκτέλεσης το έργου «Κατασκευή αγωγού τηλεθέρμανσης για τη διασύνδεση του υποσταθμού περιοχής Ν7 με το δίκτυο Διανομής Γ’ Φάσης της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας»

10 Απριλίου 2020
10:36
Κανένα σχόλιο

Τι εργασίες θα γίνουν και πού, λίαν προσεχώς, στην Πτολεμαίδα, στο πλαίσιο της εκτέλεσης το έργου «Κατασκευή αγωγού τηλεθέρμανσης για τη διασύνδεση του υποσταθμού περιοχής Ν7 με το δίκτυο Διανομής Γ’ Φάσης της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας».

1η ΦΑΣΗ : Εργασίες επί της οδού Κ. Φούφα

Η οδός Φούφα αποτελεί κύριο οδικό άξονα, οδός μονής κατεύθυνσης με δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι απαιτήσεις του έργου είναι η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας του ενός ρεύματος κυκλοφορίας στην συμβολή με την οδό Εθν. Αντιστάσεως καθώς και της Εθνικής Αντιστάσεως κάτω από την οδό Κ.Φούφα προς το Ο.Τ 177.Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου μια εργάσιμες ημέρες τις ώρες από την 7.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.. Κατά το διάστημα αυτό των εργασιών το σκάμμα θα είναι ανοιχτό. Μετά το πέρας των εργασιών θα τοποθετούνται μεταλλικές λαμαρίνες κυκλοφορίας οχημάτων όσες χρειάζονται για να υπάρχει βατότητα από οχήματα, περίφραξη των σκαμμάτων με πλέγμα προστασίας -σήμανσης και πεζογέφυρες όπου είναι αναγκαίο για την βατότητα των τμημάτων από τους πεζούς και επαρκής πινακίδες κυκλοφορικής ρύθμισης σε για όλο το χρονικό διάστημα των εργασιών.

2η ΦΑΣΗ : Εργασίες επί της οδού Κ. Φούφα

Η οδός Φούφα στην συμβολή με την οδό Εθν. Αντιστάσεως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο μισό της πλάτος θα δοθεί σε κυκλοφορία και θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας την επόμενη ημέρα του υπόλοιπου της τμήματος της οδού στην ίδια συμβολή.Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου μια εργάσιμες ημέρες τις ώρες από την 7.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.. Κατά το διάστημα αυτό των εργασιών το σκάμμα θα είναι ανοιχτό. Μετά το πέρας των εργασιών θα τοποθετούνται μεταλλικές λαμαρίνες κυκλοφορίας οχημάτων όσες χρειάζονται για να υπάρχει βατότητα από οχήματα, περίφραξη των σκαμμάτων με πλέγμα προστασίας -σήμανσης και πεζογέφυρες όπου είναι αναγκαίο για την βατότητα των τμημάτων από τους πεζούςκαι επαρκής πινακίδες κυκλοφορικής ρύθμισης σε για όλο το χρονικό διάστημα των εργασιών.

3η ΦΑΣΗ : Εργασίες επί της οδού Εθ. Αντιστάσεως

Το μέτωπο των εργασιών θα είναι επι της οδού Εθ. Αντιστάσεως για όλο το τμήμα της οδού από την οδό Κ. Φούφα έως την οδό Ομήρου με την αντίστοιχη διακοπή της κυκλοφορίας για όλο το τμήμα αυτό της οδού.Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου δέκα (10) εργάσιμες ημέρες από την 7.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. με αποκατάσταση της κυκλοφορίας τις μη εργάσιμες ώρες με πλάτος οδού μειωμένο κατά το περιφραγμένο τμήμα που εκτελούνται εργασίες με την απαραίτητη σήμανση. Κατά το διάστημα αυτό των εργασιών κατά την διάρκεια της βάρδιας αλλά και μετά από αυτή θα τοποθετηθεί περίφραξη των σκαμμάτων με πλέγμα προστασίας -σήμανσης και πεζογέφυρες για την βατότητα των τμημάτων από τους πεζούς και επαρκής πινακίδες κυκλοφορικής ρύθμισης σε για όλο το χρονικό διάστημα των εργασιών.

4η ΦΑΣΗ : Εργασίες επί της οδού Εθ. Αντιστάσεως στην συμβολή με οδό Ομήρου.

Το μέτωπο των εργασιών θα είναι επί της οδού Εθ. Αντιστάσεως στο τμήμα συμβολής με την οδό Ομήρου με την αντίστοιχη διακοπή της κυκλοφορίας για όλο το τμήμα αυτό της οδού καθώς και της διέλευσης της οδού Ομήρου μεταξύ των οδών Β. Σοφίας και Δημοκρατίας. Σε αυτή την φάση εργασιών θα παραμείνει κλειστό το μισό πλάτος, κατά το περιφραγμένο τμήμα που εκτελούνται εργασίες με την απαραίτητη σήμανση και τις αντίστοιχες πεζογέφυρες κυκλοφορίας, της οδού Εθ. Αντιστάσεως για όλο το τμήμα από την οδό Κ. Φούφα έως την οδό Ομήρου.Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου δύο (2) εργάσιμες ημέρες τις ώρες από την 7.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.. Κατά το διάστημα αυτό των εργασιών το σκάμμα θα είναι ανοιχτό. Μετά το πέρας των εργασιών θα τοποθετούνται μεταλλικές λαμαρίνες κυκλοφορίας οχημάτων όσες χρειάζονται για να υπάρχει βατότητα από οχήματα, περίφραξη των σκαμμάτων με πλέγμα προστασίας -σήμανσης και πεζογέφυρες όπου είναι αναγκαίο για την βατότητα των τμημάτων από τους πεζούς και επαρκής πινακίδες κυκλοφορικής ρύθμισης σε για όλο το χρονικό διάστημα των εργασιών.

5η ΦΑΣΗ: Εργασίες επί της οδού Εθ. Αντιστάσεως

Το μέτωπο των εργασιών θα είναι επί της οδού Εθ. Αντιστάσεως για όλο το τμήμα της οδού από την οδό Ομήρου έως την οδό Σουλίου με την αντίστοιχη διακοπή της κυκλοφορίας για όλο το τμήμα αυτό της οδού. Σε αυτή την φάση εργασιών θα παραμείνει κλειστό το μισό πλάτος, κατά το περιφραγμένο τμήμα που εκτελούνται εργασίες, με την απαραίτητη σήμανση και τις αντίστοιχες πεζογέφυρες κυκλοφορίας, της οδού Εθ. Αντιστάσεως για όλο το τμήμα από την οδό Κ. Φούφα έως την οδό Ομήρου.Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου εόκοσι (20) εργάσιμες ημέρες από την 7.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. με αποκατάσταση της κυκλοφορίας τις μη εργάσιμες ώρες με πλάτος οδού μειωμένο κατά το περιφραγμένο τμήμα που εκτελούνται εργασίες με την απαραίτητη σήμανση. Κατά το διάστημα αυτό των εργασιών κατά την διάρκεια της βάρδιας αλλά και μετά απόαυτή θα τοποθετηθεί περίφραξη των σκαμμάτων με πλέγμα προστασίας -σήμανσης και πεζογέφυρες για την βατότητα των τμημάτων από τους πεζούς και επαρκής πινακίδες κυκλοφορικής ρύθμισης σε για όλο το χρονικό διάστημα των εργασιών.

6η ΦΑΣΗ: Εργασίες επί της οδού Εθ. Αντιστάσεως στην συμβολή μεοδό Σουλίου

Το μέτωπο των εργασιών θα είναι επί της οδού Εθ. Αντιστάσεως στο τμήμα συμβολής με την οδό Σουλίου. Αντίστοιχα διακοπή της κυκλοφορίας για όλο το τρήμα αυτό της οδού Σουλίου που περικλείεται από τις οδούς Δημοκρατίας και Ασκληπιού, καθώς και της διέλευσης της οδού Εθ. Αντιστάσεως μεταξύ των οδών Ιουλίου και Ομήρου. Σε αυτή την φάση εργασιών θα παραμείνει κλειστό το μισό πλάτος της οδού, κατά το περιφραγμένο τμήμα που εκτελούνται εργασίες με την απαραίτητη σήμανση και τις αντίστοιχες πεζογέφυρες κυκλοφορίας, της οδού Εθ. Αντιστάσεως για όλο το τμήμα από την οδό Κ. Ιουλίου έως την οδό Ομήρου.Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες από την 7.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. .Για τις μη εργάσιμες ώρες θα έχει προηγηθεί η τοποθέτηση μεταλλικών λαμαρινών στην συμβολή των οδών Εθ. Αντιστάσεως και Ιουλίου για την αποκατάσταση κυκλοφορία οχημάτων επί της οδού Ιουλίου. Περίφραξη με πλέγμα προστασίας -σήμανσης για την μη βατότητα των τμημάτων από τους πεζούς του μετώπου εργασίας καθώς και πεζογέφυρες για την ασφαλή διέλευση των πεζών. Θα υπάρχουν επαρκής πινακίδες κυκλοφορικής ρύθμισης σε για όλο το χρονικό διάστημα εργασιών αντίστοιχες για τις εργάσιμες και μη ώρες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.