kozan.gr: Σε αντικατάσταση του Γενικού Δ/ντή Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Χαρίσιου Κ. Γκοβεδάρου προχωρά ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης – Αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν με την απρόσμενη έλευση 63 μεταναστών σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Αιανή

11 Μαΐου 2020
11:55

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, σε αντικατάσταση του Γενικού Δ/ντή Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Χαρίσιου Κ. Γκοβεδάρου προχωρά ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν με την απρόσμενη έλευση 63 μεταναστών σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Αιανή (ιδιοκτησίας της συζύγου του κ. Γκοβεδάρου) και περιγράφονται και στην επιστολή διαμαρτυρίας του στον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη. Αυτό ανακοίνωσε, πριν από λίγο, στον ίδιο τον κ. Γκοβεδάρο, ο Γ. Κασαπίδης.

kozan.gr

35 σχόλια

  • Οσα αρνητικα σχολια και να σου γραφουν δεν παιζεσαι!!! Παναξιος!!! Κανεις τη διαφορα.Ειμαστε τυχεροι ως Δυτικομακεδονες, που εχουμε ικανο Περιφερειαρχη που δε σηκωνει μυγα στο σπαθι του.

    • Η μύγα στο σπαθί του δεν είναι ο Γκοβεδάρος αλλά η πολιτική της νέας δημοκρατίας που απο την κωλοτουμπα στην κωλοτουμπα, τον πλάκωσε και κάνει γαργάρες.
      Αν δεν σηκώνει μυγα στο σπαθι του ξέρει ποια πόρτα πρέπει να χτυπυσει.
      Εδω σε θέλω καβουρα να περπατάς στα κάρβουνα

  • Δεν ήξερα ότι η θέση του Γενικού Δντη μιας υπηρεσίας ορίζεται από τον αιρετο. Νόμιζα ότι προκύπτει από υπηρεσιακά συμβούλια κτλ

  • μήπως να ζητήσει και αλλαγή του αρμόδιου υπουργού που δεν έκανε τον κόπο έστω να τον ενημερώσει, όσο πειθήνιο κυβερνητικό στέλεχος και να τον θεωρεί !!!

  • Σε αντικατάσταση του Περιφερειάρχη θα προχωρήσουμε εμείς οι ψηφοφόροι σε 3 χρόνια από τώρα.

  • Δηλαδή η κυβέρνηση με τον Γκοβεδάρο μιλούσε για να φέρει τους μετανάστες στην Αιανή; Δεν γνώριζε ο Περιφερειάρχης; Κρυφά έγιναν όλα αυτά; Μην μας δουλεύετε… κ. Γκοβεδάρε έχετε τον λόγο…

  • Εάν κ. Κασαπίδη δεν σε ρώτησε ο κ. Μηταράκης για να στείλει τους μετανάστες στην περιοχή δείχνει το “ειδικό σου βάρος” ως περιφερειάρχης… ανύπαρκτος… και σκέψου ότι είναι το δικό σου κόμμα στην κυβέρνηση… άμοιρη Δυτική Μακεδονία…

  • Χαιρετησες και εσυ την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπη ή ησουν αγενής;Πρωτοι σε κρουσματα καμια ενεργεια και αντίδραση για ΔΕΗ και οταν καιει η πατάτα την πεταμε σε αλλον για να γλιτώσουμε με τα οσα ειπαμε για παρανομους μεταναστατες και να το παιξουμε αδαης.

  • OYAI YMIN ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ,ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.

  • Παράπλευρες απώλειες.
    Κάποιος έπρεπε να πληρώσει την Νύφη.
    Στο δια ταύτα του «κόβουμε το κεφάλι» για να σωθεί ο Περιφερειάρχης, μα πάνω από όλα για να κρυφτεί η πραγματικότητα ότι η Νέα Δημοκρατία, και ο κύριος σημερινός περιφερειάρχης, στο θέμα του προσφυγικού (όπως και σε πολλά αλλά) , όσο ήταν στην αντιπολίτευση, τα χρησιμοποίησαν ως εργαλεία και «έπαιξε με την φωτιά» τις ακροδεξιάς ατζέντας, και ως κυβέρνηση είναι χειρότερη από αυτήν των «Λαϊκιστών» του ΣΥΡΙΖΑ.
    «Πονάει» αλλά αυτή είναι η Πραγματικότητα, αγαπητοί συμπολίτες της «απέναντι όχθης», σώθηκε ο «ολετήρας» και την πλήρωσε ο «σωτήρας». Ας πρόσεχε

  • Δλδ ο περιφερειάρχης δεν έχει ιδέα και ο γενικός διευθυντής μιλούσε με το υπουργείο δίχως να δίνει αναφορά. Αυτό τελικά δεν είναι πρόβλημα της διεύθυνσης αλλά της περιφέρειας γενικά, της οποίας ηγείσαι Γιώργο. Αν δεν μπορείς ζήτα βοήθεια ή απλά παραιτήσου. Είναι κρίμα για την Δυτική Μακεδονία αυτή η στάση αλλά και δεν πείθεις. Πολύ κακώς ανέλαβες αυτή την ευθύνη. Πραγματικά δεν μπορείς.

  • Μη ικανός για τη θέση ο Κασαπίδης, όπως άχρωμα και άοσμα πέρασε τόσα χρόνια στα βουλευτικά έδρανα

  • Το ξενοδοχείο είναι ιδιωτική επιχείρηση και όπως γνωρίζουμε το έχει η γυναικά του Γκοβενταρου το υπουργείο ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου. Δεν είχε καμιά δουλειά να ενημέρωση των περιφερειάρχη. Ο περιφερειάρχης πρέπει να τον αποπέμψει απο το δημόσιο οχι να τον αλαλάξει θέση. Εμείς όταν έρθει κάποιος ξένος στο σπίτι μας ενημερώνουμε τον δήμαρχο.

  • Αχ Κασαπίδη… Είναι ευκολο να βγάζεις την ουρα σου απ εξω,να μην ψηφίζεις τα μνημόνια και να γίνεσαι ήρωας ! Στην πράξη όμως? Σε λιγότερο απο 1 χρόνο έλαμψες δια της απουσίας σου! Κορονοϊός? Μεταναστευτικό? Γέφυρα? Κοτούλες? Η μια αποτυχία πίσω απο την άλλη..

  • Και τι θα πείσει τι θα κάνει μετά το παραπάνω δούλεμα ο εξ Αιανης αντιπεριφερειάρχης συμπαθέστατος κατά τα αλλά φίλος μου γιωργος Βαβλιαρας ..!

  • Δηλαδή το Υπουργείο μπορεί να μεταφέρει αφρικανούς -που δεν είναι πρόσφυγες- απ’ τα νησιά στην Κοζάνη χωρίς να ενημερώσει τον Περιφερειάρχη και τους Δημάρχους, αρκεί να ενημερώσει τον ξενοδόχο;

  • Κι η ΔΕΗ θα κλείσει, και μετανάστες θα έρθουν, και τα διόδια θα γίνουν, και ολα θα τα λουστείτε! Θα σας μείνουν οι κοτουλες όμως!

  • Γιώργο οι υπουργοί της κυβέρνησης σου σε έχουν γραμμένο στα παλιά τους τα παπούτσια. Αυτός είσαι και είσαι λίγος πολύ λίγος για τη Δυτική Μακεδονία.

  • μια ζωη κρυμμενος ο κασαπιδης βρηκαν εξιλαστηριο θυμα .. που να τα βαλλει με την κυβερνηση

  • Επί της ουσίας, είτε ο Κασαπίδης γνώριζε ότι θα έρθουν και κάνει την πάπια, είτε δεν γνώριζε γιατί δεν του είπαν. Και εκεί φαίνεται ότι δεν τον παίρνουν στα σοβαρά από τα κεντρικά. Τι από τα δύο ισχύει;

  • Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ αδικήθηκε από την Ν.Δ.Επρεπε σήμερα να είναι Υπουργός Γεωργίας και όχι ΠΕριφερειαρχης.Για ΠΕριφερειαρχη θα πρότεινα τον Γιώργο τον Αμανατιδη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.